Astro

Loš poslovni dan za Škorpije, Rakovi u raskoraku između racionalnog i emotivnog, Lavovi ne smeju dozvoliti da im odluta pažnja!

Sreda puna turbulencija...

16.09.2020. - 06:30h

STRELAC

Možda vi niste orni za posao, ali posao jeste oran za vas. Zato će vam ovaj dan prosto rečeno – nameštati situacije koje su po vas povoljne. Vaše je samo da se pokrenete i prihvatite ih. Trenutno su vam misli više usmerene na segment emocija – postoji osoba koja vas jako interesuje.

JARAC

Korektne informacije, povoljni dogovori, dobar odnos sa onima sa kojima sarađujete. Uspešan, mada ne lagan dan je pred vama. Vodite računa o finansijama – skloni ste troškovima danas. Lepi momenti sa emotivnim partnerom mogu ublažiti neke lošije situacije iz prethodnog perioda.

VODOLIJA

Danas niste ni malo inspirisani po pitanju posla. Uglavnom ćete odrađivati obaveze, čisto da niko ne bi mogao da vam kaže da ne radite ništa. Niste fokusirani niti zainteresovani. Postoji nešto po pitanju emocija što vas opterećuje i burgija vam u mislima.

RIBE

Možete u prvom delu dana pronaći odgovore ili rešenja koja su vam važna. Ukoliko je potrebno da obavite sastanak ili dogovor sa saradnicima – to će proći iznenađujuće dobro i pored vaše nervoze. Mogućnost zanimljivog susreta, flertovanja, čak i avanture.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/