Astro

Loš poslovni dan za Škorpije, Rakovi u raskoraku između racionalnog i emotivnog, Lavovi ne smeju dozvoliti da im odluta pažnja!

Sreda puna turbulencija...

16.09.2020. - 06:30h

LAV

Ukoliko ne odreagujete na vreme, neke poslovne prilike vam se mogu izvući iz ruku u poslednjem trenutku. Nemojte dozvoliti da vam pažnja luta, fokusirajte se na ljude sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Jako želite da vidite osobu koja je iz nekog razloga udaljena od vas.

DEVICA

Prvi deo radnog dana možda neće delovati obećavajuće, ali brzo dolazi do promena koje vam idu na ruku. Device danas mogu uspešno privesti kraju pregovore ili dogovore koji traju već izvesno vreme unazad. Trenutno ste zadovoljni svojom emotivnom situacijom.

VAGA

Iako poslovni segment ne funkcioniše loše ovih dana, ipak ste vi u priličnoj meri opterećeni nekim pitanjima i situacijama koje budućnost donosi. Vredi razmisliti o tome šta biste mogli da učinite da učvrstite svoje pozicije. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Ovo nije poslovno loš dan po vas, ali mora se priznati da vi niste u najboljoj energetskoj fazi, pa ćete čas funkcionisati korektno, čas otaljavati ono što imate od obaveza. Emotivni segment vas u isto vreme inspiriše, ali i donosi gomilu pitanja na koja nemate odgovor.