Loš poslovni dan za Škorpije, Rakovi u raskoraku između racionalnog i emotivnog, Lavovi ne smeju dozvoliti da im odluta pažnja!

Sreda puna turbulencija...

foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

OVAN

Možda ovaj dan neće obilovati baš onim, najboljim rezultatima – ali ćete na njegovom kraju i te kako biti zadovoljni svim onim što ste uradili. Mali uspesi, mali pomaci – ali kada sve saberete, dovoljni da ovaj dan prozovete uspešnim. Komunikacija sa partnerom je pomalo štura i neinspirativna.

BIK

Možda vi lično danas i nećete biti baš u savršenom fazonu za posao, ali situacije koje vam idu na ruku će se nameštati same od sebe. Još samo da ih vi iskoristite na pravi način i da ovo bude uspešan poslovni dan. Susret sa osobom koju volite može biti izuzetno lep.

BLIZANCI

Koliko god se vi trudili da se danas uklopite sa pojedinim osobama koje su vam poslovno važne, itekako je moguće da ovo nećete uspeti da ostvarite do kraja. Svi rezultati danas su polovični. Emotivni segment je ipak aktivniji od poslovnog i danas može doneti lepa iznenađenja.

RAK

Danas kao da ste u raskoraku između racionalnog i emotivnog dela. Pokušavate da se usmerite na posao, ali misli vam konstantno beže na neku drugu stranu, najpre na onu koja se vezuje za ljubav. Imaćete problem sa fokusiranjem, potrudite se da ne napravite grešku.

.

LAV

Ukoliko ne odreagujete na vreme, neke poslovne prilike vam se mogu izvući iz ruku u poslednjem trenutku. Nemojte dozvoliti da vam pažnja luta, fokusirajte se na ljude sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Jako želite da vidite osobu koja je iz nekog razloga udaljena od vas.

DEVICA

Prvi deo radnog dana možda neće delovati obećavajuće, ali brzo dolazi do promena koje vam idu na ruku. Device danas mogu uspešno privesti kraju pregovore ili dogovore koji traju već izvesno vreme unazad. Trenutno ste zadovoljni svojom emotivnom situacijom.

VAGA

Iako poslovni segment ne funkcioniše loše ovih dana, ipak ste vi u priličnoj meri opterećeni nekim pitanjima i situacijama koje budućnost donosi. Vredi razmisliti o tome šta biste mogli da učinite da učvrstite svoje pozicije. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Ovo nije poslovno loš dan po vas, ali mora se priznati da vi niste u najboljoj energetskoj fazi, pa ćete čas funkcionisati korektno, čas otaljavati ono što imate od obaveza. Emotivni segment vas u isto vreme inspiriše, ali i donosi gomilu pitanja na koja nemate odgovor.

.

STRELAC

Možda vi niste orni za posao, ali posao jeste oran za vas. Zato će vam ovaj dan prosto rečeno – nameštati situacije koje su po vas povoljne. Vaše je samo da se pokrenete i prihvatite ih. Trenutno su vam misli više usmerene na segment emocija – postoji osoba koja vas jako interesuje.

JARAC

Korektne informacije, povoljni dogovori, dobar odnos sa onima sa kojima sarađujete. Uspešan, mada ne lagan dan je pred vama. Vodite računa o finansijama – skloni ste troškovima danas. Lepi momenti sa emotivnim partnerom mogu ublažiti neke lošije situacije iz prethodnog perioda.

VODOLIJA

Danas niste ni malo inspirisani po pitanju posla. Uglavnom ćete odrađivati obaveze, čisto da niko ne bi mogao da vam kaže da ne radite ništa. Niste fokusirani niti zainteresovani. Postoji nešto po pitanju emocija što vas opterećuje i burgija vam u mislima.

RIBE

Možete u prvom delu dana pronaći odgovore ili rešenja koja su vam važna. Ukoliko je potrebno da obavite sastanak ili dogovor sa saradnicima – to će proći iznenađujuće dobro i pored vaše nervoze. Mogućnost zanimljivog susreta, flertovanja, čak i avanture.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/