Astro

Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitak, Škorpije ne znaju gde će od posla, Ribe se upuštaju u flert...

Kakav dan je pred vama?

15.09.2020. - 06:30h
Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitak
Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitakfoto: Depositphotos/SIphotography

STRELAC

Vaši su planovi dobri, ali je pitanje koliko ćete uspeti u tome da ih ostvarite tokom ovog dana. Neke prepreke se pojavljuju, najpre u dogovorima, ali vam ne idu na ruku ni informacije koje stižu do vas. Ni voljena osoba ni vi niste potpuno iskreni jedno prema drugom.

JARAC

Otvaraju vam se mogućnosti za nov poslovni dogovor, ali niste sigurni koliko osobi koja vam ovo nudi možete da verujete. Čini vam se da preuveličava benefite, što je lako i moguće. Neki od vas danas mogu ozbiljno razmišljati o ulasku u tajnu emotivnu priču.

VODOLIJA

Pred vama je dan koji donosi i dobra poslovna dešavanja, ali i stres i nerviranje. Kao da jedno bez drugog ne može da funkcioniše. Povoljnosti koristite, a pokušajte da ne dozvolite da nervoza utiče na vas. Sa voljenom osobom se čas volite, čas ste na granici rasprave.

RIBE

Brojna dešavanja na poslu, stvari koje morate obaviti u izuzetno kratkom roku, napeta radna atmosfera – sve ovo vas očekuje tokom današnjeg dana. Danas se lako možete upustiti u flertovanje ili otpočeti komunikaciju preko društvenih mreža koja će vam jako prijati.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/