Astro

Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitak, Škorpije ne znaju gde će od posla, Ribe se upuštaju u flert...

Kakav dan je pred vama?

15.09.2020. - 06:30h
Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitak
Ovnove bi danas mogao da iznenadi novčani dobitakfoto: Depositphotos/SIphotography

OVAN

Poslovno, ovo bi mogao biti prilično dobar, ali i plodonosan finansijski dan za vas. Otvoriće se pred Ovnovima zanimljive situacije za dogovore, a priliv novca bi mogao da vas iznenadi. Dokle god ste vi korektni prema voljenoj osobi i ona će biti prema vama takva.

BIK

Pozitivno raspoloženje, optimizam. Čak I ako dođe do povremeno napetih situacija, bilo u poslovnom segmentu ili u privatnom delu – umećete da se izborite na pravi način. Emotivno ste trenutno puni planova I želja….a neke od njih i te kako mogu da se ostvare.

BLIZANCI

Pred vama je poslovno vrlo korektan dan. Vaša energija je dobra, umete da je usmerite na prave stvari i lako ostvarite ciljeve. Dobar trenutak za dogovore. Postoji neki mali nesklad u razmišljanjima između partnera i vas, ali ovo se da ispeglati.

RAK

Umete da na pravi način pristupite osobama koje su vam poslovno bitne. Ovaj dan donosi mogućnosti vrlo isplativih dogovora. Pravi je trenutak da se po nekim pitanjima izborite za svoje ciljeve. Lep kontakt sa nekim donosi vam osmeh na lice. Mogućnost neplaniranog susreta sa simpatijom.