Astro

Bikovima DANAS sledi iskren razgovor sa partnerom; Lavovi osećaju mešavinu besa i strasti; Vage flertuju na društvenim mrežama

Šta vam zvezde danas prognoziraju?

14.09.2020. - 06:30h

LAV

Imate mogućnosti da na lepši, suptilniji način dođete do svojih ciljeva, nemojte „potezati“ za negativnim rečima i raspravom. Nemojte dozvoliti da vas izbacuju iz takta. Sa voljenom osobom danas imate mešavinu strasti i besa.

DEVICA

Predlozi i ponude koje dobijate danas zaista izgledaju vrlo zanimljivo i kao da bi to bio pravi posao, projekat za vas. No, nisam sigurna da vam je sada vreme da počinjete nešto novo, sačekajte sa bitnim odlukama. Emotivno – flertovanje, mogućnosti za avanturu, kontakti preko interneta.

VAGA

Napete, stresne i brze situacije kroz posao. Ne nervirajte se, samo je početna faza takva – rešenje postoji i pronaći ćete ga. Za slobodne – dan dobar za izlazak ili za nova poznanstva i flertovanje preko društvenih mreža. Za zauzete – pripazite da ne dođe do nekih tenzičnih momenata sa partnerom.

ŠKORPIJA

Sve ćete završavati u poslednjem trenutku, a slobodno računajte na peripetije i promene u dogovorima. Kao da ništa nećete uspevati da završite bez određene doze stresa. Jake strasti su trenutno na snazi između vas i voljene osobe – usmerite ih u dobrom pravcu, ne na rasprave.