Astro

Bikovima DANAS sledi iskren razgovor sa partnerom; Lavovi osećaju mešavinu besa i strasti; Vage flertuju na društvenim mrežama

Šta vam zvezde danas prognoziraju?

14.09.2020. - 06:30h
razgovor među partnerima
razgovor među partnerimafoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Mirni i skladni odnosi u radnom okruženju. Ukoliko i dođe do bilo kakve napetosti, lako ju je rešiti uz malo prilagodljivosti. Danas novac lako odlazi od vas pa nemojte ulaziti u rizične investicije i veće troškove. Po pitanju emocija – lepi i strasni odnosi sa partnerom. Dobro za flert.

BIK

Privatne obaveze vam mogu oduzeti dosta vremena tokom ovog dana. Pitanje je koliko ćete biti u stanju da se posvetite poslu, slaba organizovanost. Nailazite na prepreke tamo gde ih nikako niste očekivali. Sa emotivnim partnerom dobar momenat za otvoren razgovor. Samo bez rasprava.

BLIZANCI

Odličan momenta da se poslovne priče pokrenu, mada u početku možete imati prepreke ili neočekivane situacije, informacije. Ovo je rešivo, zato ne odustajte od svojih ciljeva. Vaša inicijativa je sada neophodna ukoliko želite da se priča sa simpatijom pokrene u jačoj meri.

RAK

Od ranog jutra vam sve ono što se vezuje za novac ili za troškove može zadavati glavobolju. Ukoliko radite sa novcem ili vrednosnim papirima, budite obazrivi – možete napraviti nesmotrenost, grešku. Razgovori sa voljenom osobom se vrte oko istih tema, kao da ste u začaranom krugu.