Šta vas čeka u NAREDNOJ NEDELJI? Ovnovi hoće sve i odmah; Lavovi dobijaju kritike na poslu; Jarčevi se bore protiv vetrenjača

Da li vam se smeši nedelja pred nama ili ćete jedva čekati da se ona završi?

besna žena na poslu, foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
besna žena na poslu, foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

OVAN

Hrana

Čini vam se da se sve što pojedete lepi za vas. Naravno da je problem u ishrani. Doduše, i u vašoj statičnosti i manjku fizičkih aktivnosti. U suštini, mlad Mesec ove nedelje vam daje mogućnosti da krenete sa novim režimom ishrane ili dijetom....

Ljubav

Da će u srcima biti vruće – hoće. Osmesi, pogledi, dodiri govoriće mnogo više od reči. A reči između partnera i vas će umeti da pecnu, umeće da se sapletu na preprekama, umeće da vas oboje guraju ka problemu. Ne dajte se rečima, pogotovo ne onim dramatičnim koje žele da izazovu tenziju. U prevodu – vas dvoje ste dobro i bićete dobro dokle god preskačete one situacije na kojima oboje znate da možete da se sapletete. Slobodni Ovnovi – ovo je super nedelja za vas. Nove, zanimljive situacije i osobe su tu, nude vam se na dlanu. Ako hoćete u prošlost, ma može i to – sada su vam svi putevi otvoreni.

Posao

Retrogradni Saturn i Jupiter koji još uvek nije krenuo punom brzinom u direktnom hodu stoje kao prepreka na vrhu neba, u poslovnoj sferi. Da vas uspore, da vam ne daju da srljate, da vam pokažu da sada ne funkcioniše „hoću“ nego „potrebno je, moram“. Jupiter traži da igrate po pravilima, pa ga poslušajte – to je dobro za vas. Još jedna nedelja u kojoj imate osećaj da se bavite mrvicama, a da poslovnom kolačnu ne možete ni zeru da se primaknete. Tako je kako je, naučite se strpljenju.

Novac

Nedelja za pomalo rizične finansijske poteze. Nekome će se rizik isplatiti, ali uglavnom – neće.

Zdravlje

Odmarajte, bavite se sobom i svojim zdravljem.

BIK

Hrana

Ukoliko niste trenutno zadovoljni kako se osećate ili izgledate, to treba da bude signal da nešto menjate po pitanju načina na koji se hranite. Stavite tačku na preterano uživanje i razmislite o tome šta je dobro za vas. Više žitarica, više voća i povrća, manje mesa, masti, belog brašna

Ljubav

Mešavina uzbuđenja i stresa pratiće vas kroz ovu nedelju u vašim emotivnim relacijama. Vaša osećanja i ponašanja su sada vrlo intenzivna, ali sa ogromnim oscilacijama. Čas ćete se „pronalaziti“ sa voljenom osobom, čas ćete biti na granici sukoba. Ali, osećaćete se živo, življe nego ikada do sada. I koliko će vas to jednim delom plašiti, drugim će vam neizmerno prijati. Slobodni Bikovi – uhvatilo vas je neko ludilo pa ne znate šta ćete sami sa sobom. Lako se u ovoj nedelji ostvaruju kontakti sa suprotnim polom, još lakše se ulazi u avanturu. Sada se vodite onim „jednom se živi, ne želim više da čekam ništa!“

Posao

Radna sedmica će krenuti kroz nervozu i isto tako će se i završiti. Dešavaju se promene u planovima, tumba se radna svakodnevica, pristižu obaveze na koje niste sada računali. Može se dogoditi da se u nekom trenutku nađete i u vremenskom cajtnotu i da vam nije jasno kako ćete uspeti da se iščupate iz toga. Hoćete. Sve ovo deluje kao bura u čaši vode – u prvom trenutku dramatično, ali kada se malo saberete i organizujete – lako rešivo. Kolege vas smaraju. Pa dobro, smarajte i vi njih.

Novac

Ova nedelja vam donosi prilično visoke troškove.

Zdravlje

Nivo stresa je pojačan. Na „udaru“ su stomak, krvni sudovi, pritisak i hormoni.

BLIZANCI

Hrana

Shvatate da ste u nekom periodu kada niste u potpunosti „svoji“, ni kada je ishrana, ali ni neki drugi životni segmenti, u pitanju. Vašem organizmu je potrebna kuvana hrana, nešto „na kašiku“. Posebnu pažnju posvetite unosu svežeg povrća, salata.

Ljubav

Vama je dobro, i samo neka tako nastavi. Partneru baš i nije, ali šta da se radi – on je tek zakoračio u fazu kada će krenuti da sređuje svoju problematiku i da se polako energetski diže. Kakvi ste vas dvoje u ovoj nedelji? Pa, onako – povremeno skroz dobro, a povremeno vi tražite i očekujete od voljene osobe previše....a naravno, dobićete mrvice. No, naći ćete vi druge načine i druge osobe da se oraspoložite. Slobodni Blizanci – u petoj ste brzini i super vam je. U pokretu ste, mnogo zanimljivih dešavanja i osoba je oko vas. Da li nešto od ovoga može da se pretvori u nešto ozbiljnije? Možda bi i moglo.

Posao

I dalje traje dobar period za dogovore i za vašu aktivnu ulogu u poslovnoj sferi. Umete da pronađete pravi način da pristupite osobama koje su vam bitne, ali i da im svoje ideje i rešenja predstavite baš kako treba. Nisam sigurna da ćete uspeti da ostvarite baš sve što ste zamislili – ali jedan deo sigurno hoćete. Ne uzimajte prevelike zalogaje jer možda nećete uspeti da ih progutate. U prevodu – odmerite realno okolnosti i situaciju oko vas, pa se postavite tako da tražite ono za šta znate da ćete sigurno dobiti.

Novac

Parice će vam dolaziti intenzivnije nego inače, ali ćete ih vi isto tako intenzivno trošiti.

Zdravlje

Dobro ste, ali pazite na eventualne povrede tokom ove sedmice.

RAK

Hrana

Ove je sedmice Mesec koji vlada vašim znakom ponovo mlad, rađa se i uvodi vas u jednu novu životnu fazu. Taman da promenite nešto u svom načinu ishrane, i da tim malim promenama, doprinesete da se osećate i izgledate bolje. Što raznovrsnije, i umereno što se količina tiče.

Ljubav

Ukoliko ste u odnosu u kojem postoji međusobno poštovanje i poverenje, ukoliko ste spremni da se sa partnerom bavite realnim i praktičnim stvarima – uglavnom će sve funkcionisati kako treba. Ukoliko ovo nije slučaj kod vas, pa ne znam šta bih vam rekla – red dobrog, red lošeg. Red prevelikih očekivanja, red nestabilne komunikacije i tu i tamo protrči po koji fin momenat. Generalno gledano, da imate šansu da se sređujete – ma imate ako istinski hoćete i spremni ste da se potrudite oko toga. Slobodni Rakovi – na trenutak vam se učini da je osoba koju želite vama na dohvat ruke.....a onda se opet izmakne.

Posao

Neki se dogovori i projekti na koje dugo čekate u ovoj nedelji mogu aktivirati. Možda je potrebno da preuzmete više inicijative u svoje ruke, ali vodite se realnim i praktičnim principima, ne sopstvenim željama i očekivanjima koje u ovom periodu mogu biti prevelike. Imaćete dobru komunikaciju sa saradnicima i sa poslovnim partnerima. Lične i porodične obaveze mogu vam u ovoj nedelji oduzeti dosta snage i energije, pa gledajte da vam ne utiču na posao.

Novac

Priliva će biti više nego inače, ali i troškovi se pojačavaju naročito u prvom delu sedmice.

Zdravlje

Stomačna regija je osetljiva. Mogući su i problemi sa hormonima i alergijama.

.

LAV

Hrana

Vaš želudac je u poslednje vreme prilično uznemiren i možete imati problema sa varenjem. Nije ni čudo, obzirom da ni malo ne vodite računa o svom načinu ishrane. Ako nešto i promenite, to je na jedan dan, a onda se opet vraćate na staro..

Ljubav

Vi kao vi ste dobro. Partner je takođe dobro. Samo malecki problemčić imamo baš u tome što ste oboje zasebno dobro, ali zajedno – pa, onako. Kao da niste istinski povezani. Kao da stojite jedno pored drugog, vi sa osmehom od uha do uha, partner stabilan i miran – ali između vas dvoje postoji praznina. Zašto je ta praznina tu i šta se u njoj krije – to verovatno samo vi znate. A možda ćete i otkriti u ovoj nedelji. Kako sedmica bude odmicala, komunikacija sa partnerom će biti sve kompleksnija i zahtevnija. Slobodni Lavovi – emotivna iznenađenja, ludila, preokreti, gomila dešavanja –sve odjednom!

Posao

Da, da – znamo koliko vredite. Da, znamo da zaslužujete najbolje i da ne očekujete ništa manje od toga. Ali, postoje periodi u kojima su vaše želje i težnje ostvarive, a postoje i periodi u kojima možete dobiti samo delimičnu realizaciju. E, ovo vam je onaj drugi period. Dakle, grunite jako i tražite najviše, ali istovremeno budite spremni da ćete dobiti samo deo od željenog. No, bolje išta nego ništa. Niste dobro organizovani, pa zato sami sebe saplićete kada su obaveze u pitanju. Nemojte da vas kritikuju zbog toga.

Novac

Biće novca. Ali, biće i vaših troškova – a oni sada idu nebu pod oblake.

Zdravlje

Ne jurcajte kao muva bez glave da se ne povredite. Potreban vam je odmor i više opuštanja.

DEVICA

Hrana

Ako osećate da ste se nešto ulenjili, otromboljili, da vas mrzi povremeno da se pomerite sa mesta i da ste bez energije – koren ovih problema potražite u ishrani. Ako je potrebno, posetite i nutricionistu, jer je evidentno da vam ovaj segment trenutno vrlo škripi.

Ljubav

Prvo – nemojte da brljate jer možete zabrljati više nego što mislite. U prevodu – ne čačkajte ništa van emotivne ili bračne relacije u kojoj ste, jer možete iščačkati – prvo zanimljiva dešavanja, a kasnije – mečku. E ta „mečka“ može da napravi problem, to joj je u prirodi. Ionako vam komunikacija sa partnerom neće biti baš savršena, ne treba vam još teret tajni na ramenima. Slobodne Device – ako sve odigrate kako treba, komunikacija sa nekim će se dodatno produbiti. To ne znači da ćete automatski ući u ozbiljnu ljubavnu priču, ali ima šansi da se ovo vremenom pretvori baš u nešto tog tipa.

Posao

Sunce i mlad Mesec u vašem znaku usmeravaju vas na ono što želite, daju vam priliku da zablistate i pokrenete mnoga pitanja koja su vam od važnosti. Da li će biti lak put do toga u ovoj nedelji? Pa ne baš. Ulagaćete mnogo truda a rezultati će biti polovični. Vraćaće vas neke situacije unazad, moraćete da ispravljate i svoje i tuđe greške. Tovariće vam se obaveze i donosiće vam haos u organizaciji a moguće je da će i neke osobe svojim negativnim uticajima činiti da se nervirate i mentalno opterećujete.

Novac

Mogući su veći troškovi, rashodi na koje niste računali, novčane kazne.

Zdravlje

Psiho-fizički naporna sedmica je pred vama.

VAGA

Hrana

Drage moje Vage, znate li kako kažu – treba stati kad je najslađe? Vama je sada vrlo slatko što se klope tiče, ali to se itekako može odraziti na vašu linijicu.... Vreme vam je da lagano krenete u neke pozitivne promene po pitanju ishrane....

Ljubav

Koliko god da se vi dobro osećate po drugim pitanjima, kada pričamo o vašim emotivnim partnerstvima – tu je situacija već pa...u najboljem slučaju – onako, prosečna. U najgorem – partner vas nervira, kočite se koliko možete a koliko ćete još dugo da balansirate – to je već pitanje. U svakom slučaju – od strane prijatelja svakako imate podršku, pa je možda najbolje da sebe posvetite njima – na taj način će stres koji osećate biti ublažen. Slobodne Vage – nedelja zvana „uja, iznenađenje!“ E sad....za nekog će to iznenađenje biti super, a nekog će iznenađenje samo iznervirati. Kako kome zapadne....

Posao

Trudite se vi da budete fini i korektni, stvarno se trudite. Trudite se da peglate probleme, da se prilagodite, da popustite ako je potrebno, da nađete način da se usaglasite. E sad, trudite se vi....ali drugi ljudi baš i ne, a okolnosti – e te okolnosti stalno testiraju i sapliću taj vaš trud. Šta će od svog ovog vašeg truda i saplitanja ispasti? Pa, neko će iskulirati pa će se provući, za sada. Neko neće uspeti da iskulira pa će napraviti manji zemljotres. U svakom slučaju – po rezultatima dobra, po stresu naporna sedmica.

Novac

Novac vam dolazi sa više strana, a na isto toliko strana i odlazi....

Zdravlje

Previše se energetski trošite.

ŠKORPIJA

Hrana

Dobro ste se setili da je vreme da se više posvetite sebi. No, nemojte sada ići iz krajnosti u krajnost, dovući iz prodavnice zdrave hrane sve moguće namirnice i maksimalno sebe ograničiti po svim pitanjima. Samo budite umereni, manji obroci više puta dnevno, i sve će biti sasvim ok

Ljubav

Ako vi znate u kom pravcu ide vaš odnos sa partnerom, onda – svaka čast. Realno gledano, ovo deluje kao jedna zbrka u kojoj se ne zna ko pije a ko plaća i gde sa voljenom osobom čas imate neke ekstra lepe momente, a čas biste digli u vazduh jedno drugo. Vama je pažnja rasuta na sto strana pa zahtevi partnera dođu kao dodatni kamen oko vrata sa kojim ne znate šta biste. Niti biste da ga zafrljačite što dalje od sebe, niti umete da pronađete rešenje. Slobodne Škorpije – u glavi vam kuva, misli se sapliću jedna preko druge, ne znate gde udarate. Tu je neko, kopa vam udarnički po glavi i ne prestaje.

Posao

Sve biste vi lepo rešili, završili i priveli kraju – samo kada bi vas drugi ljudi i okolnosti pustili da udahnete kako treba i organizujete se. A ne daju vam. Napravite jedan korak pa vas sapletu. Vi ubrzate, a sve oko vas se usporava. Taman se zaletite, kad eto zida u kojeg ćete se zakucati. Nije ovo lak period za vas da znate, ali nemate tu nekih posebnih opcija osim da se podignete, očistite od prašine, stavite flaster na modrice i nastavite dalje. Jer, ako stanete i odustanete – ništa niste uradili.

Novac

Pitate se da li je moguće da novac samo odlazi od vas? Jeste, jeste – moguće je.

Zdravlje

Da se ne ponavljam sto puta – za vas, zdravlje mora biti na prvom mestu. Tačka.

.

STRELAC

Hrana

Koliko god vam prijalo uživanje u hrani, jasno vam je da problemi koje povremeno imate sa stomačnim delom, postaju sve učestaliji. A i pravi je trenutak da skinete te kilograme koje ste nabacili u proteklom periodu….

Ljubav

Zašto lepo i prosto kad može komplikovano? Zašto samo uživati sa voljenom osobom kad je već moguće doći u situacije u kojima vam to uživanje presedne? Nemojte mene da pitate zašto je to tako, pitajte sebe. Da, da sebe – jer ako neko trenutno bude krivac za komplikacije, to ćete biti vi. Vi gledajte da ne pravite od gotovog veresiju i sve će funkcionisati kako treba. Slobodni Strelčevi – prilika imate, mogućnosti imate, ljubavnih šansi imate....vaše je samo da vidite šta ćete sa svim tim što vam se nudi. Malo je verovatno da je u pitanju samo jedna osoba, ima ovde dešavanja sa više strana.

Posao

Vaš vladar je krajem prošle nedelje krenuo direktnim hodom. Uskoro će i Saturn u vašem polju finansija, evo još par nedelja njegove retrogradnosti je ostalo. Jednim delom, krećete napred. Drugim, uskoro ćete. Sve ono što ste do sada radili i uradili, sada će dobiti svoje rezultate, jedan po jedan. A šta ćete u ovoj sedmici, konkretno? Da radite, radite, radite. Da privodite kraju sve ono što je ostalo nerešeno i nezavršeno. Da se dobrom nadate, ali i da budete spremni da sada to dobro dobijate na kašičicu.

Novac

I pozitivna i negativna finansijska iznenađenja u ovoj nedelji.

Zdravlje

Stres vrlo negativno utiče na vas.

JARAC

Hrana

Ne pravite vi neke velike greške kada je ishrana u pitanju, ali je problem u tome što imate sklonost da te greške ponavljate, sve u fazonu – ma, evo samo još danas ovako, a sutra ću potpuno drugačije....U odličnom ste periodu da promenite nešto, nemojte ga propuštati…

Ljubav

Trudite se da zadržite svoj mir i da funkcionišete korektno u odnosu sa voljenom osobom, ali mora se priznati da to ide prilično teško. Em ste vi razvučeni na sto strana, em partner ne pokazuje ni najmanju nameru da bude „normalan“ i olakša vam. Ako se eventualno provuče neki korektni moment sa njegove strane – to bi bilo to. Šta da vam kažem osim da pokušavate da „plivate“ onoliko koliko je u vašoj moći. Druga opcija je da dignete ruke od svega, pa vi gledajte šta ćete. Slobodni Jarčevi – nove šanse nekako preskačete, i dalje ste dobrovoljno u okovima prošlosti. Šta će vam to, vreme je da krenete dalje.

Posao

Pred vama je naporna nedelja kao još jedan korak u napornom periodu koji je i iza i ispred vas. Jupiter je u vašem znaku krenuo direktno, ali za sada ne vidite neke velike vajde od toga. Niti ćete uskoro. Pred vama su male šanse, sitne prilike, mrvice od poslovnog kolača za koji znate da ga zaslužujete. Za sada morate da se zadovoljite mrvicama, taj kolač se tek sprema da vam se servira u narednim mesecima. U ovoj nedelji se borite sa ljudima koji slušaju samo sebe i teško je dogovoriti se sa njima.

Novac

Vrlo krhka finansijska stabilnost.

Zdravlje

Hronične boljke mogu početi da se intenzivnije aktiviraju.

VODOLIJA

Hrana

Naglašeno polje promena i mlad Mesec u njemu, donose Vodolijama mogućnosti da sada naprave neke prave zaokrete i uvedu se u red kada je način ishrane u pitanju. Više ćete obraćati pažnje na ono što jedete, voditi računa da obroci budu raznovrsni i kvalitetni.

Ljubav

Jel volite svog partnera? Pa, rekla bih da da. A da li se razumete sa njim? Iskreno, to je jako malo verovatno. Vidi se da sa jedne strane struji vruća i strasna ljubav između vas dvoje....ali sa druge – nekako ne kopčate jedno drugo što može dovoditi do toga da se oboje povremeno osećate nesigurno, nestabilno, čak smoreno. U ovakvim situacijama – vi ćete se zatvoriti i povući u sebe, a partner će se truditi da sve oko sebe ubedi da mu je super. Blago vama dvoma. Slobodne Vodolije – neko vam šalje signale a vi ste se ukočili i ne znate šta vam je činiti. I biste odgovorili....i ne biste, niste sigurni.

Posao

Postoji realna šansa da se totalno zabagujete u moru poslovnih obaveza i dešavanja koja su u ovoj sedmici pred vama. Hteli biste vi na sto strana, ali to fizički nije moguće. Doduše, kod nekih od vas i jeste ali to znači da ćete se toliko istrošiti da ćete biti kao isceđen limun. U suštini, nastavlja se period kada ste traženi na sve strane, ali ne možete ili ne umete da se organizujete da biste na što lakši način odgovorili na sve to. Nemojte biti nervozni, ne raspravljajte se niti sami sa sobom....a pogotovo ne sa drugima.

Novac

Novca ima i nema. Ima, jer dolazi. Nema, jer ga trošite.

Zdravlje

Stres, problemi sa spavanjem, odliv energije, neopreznost i moguće povrede.

RIBE

Hrana

Što ste se opuštali po pitanju ishrane, opuštali ste se. Sada je potrebno da se više obrati pažnja na ovaj segment. Umesto da gledate šta je najslađe i najsočnije, sada biste mogli da počnete da gledate šta je najzdravije....

Ljubav

Jednim delom korektno, jednim – pa ne baš. Ima i lepog i manje lepog u ovoj nedelji. Akcenat bacite na ono što je dobro, ovo drugo – zanemarite, ne dozvolite da vam kvari raspoloženje. Neki od vas u ovoj sedmici biju i bitke sami sa sobom – moguće je da vas je neko zainteresovao i sada pokušavate da se sami sa sobom dogovorite šta ćete. Prost odgovor – nemojte ništa, samo ćete iskomplikovati sebi život. Slobodne Ribe – tu se već mnogo zanimljivih situacija dešava. Slažu se kockice, nameštaju se okolnosti koje vas uvlače u dešavanja sa nekim. Prija vam, ali još uvek kalkulišete sami sa sobom.

Posao

Imaćete osećaj da su se one stvari koje su vam najbitnije zakočile, možda da je iskrsla i neka pravna prepreka. Sporost u važnim dešavanjima je sada prisutna, pustite – tu će vreme doneti odgovore. Zato u poslovnoj svakodnevici ne da nema sporosti, nego sve funkcioniše brzinski i navrat – nanos. Imate vi dovoljno i snage i elana da se borite sa ovim, ali se mora priznati da vas te bitke prilično umaraju i da vas smara što se jedne te iste, negativne situacije ponavljaju. Iscrpeće vas ova nedelja, držite se.

Novac

Niste trenutno ni malo zadovoljni stanjem svojih finansija. Povećanje troškova.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, pritiskom, žlezdama.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/