Astro

Mars ide unazad, a mi glavom kroz zid: Četiri znaka će biti posebno pogođena tokom ovakvog hoda!

Mars je krenuo u retrogradni ciklus koji će trajati oko dva meseca. Šta on znači i šta donosi za vaš znak, izdvojila je astrolog Olga Savić, venerasapapilotnom.com.

11.09.2020. - 20:00h

LAV

Shvatate da neke stvari kod sebe morate promeniti, ali to teško i sporo ide. Unutrašnji lomovi koji se mogu odraziti i na vaše zdravlje. Planovi su trenutno neostvarivi i predaleki, nije došao još pravi trenutak za njih. Problemi na fakultetu, u obrazovanju. Promene u životnoj filozofiji.

DEVICA

Finansijske teskobe. Problemi sa postojećim kreditima i pozajmicama – takođe, ne preporučuje vam se da se u ovom periodu iole dodatno zadužujete. Ukoliko imate decu – veliki troškovi vezani za njih. Nemogućnost da realizujete svoje planove. Zaljubljivanje u pogrešnu osobu.

VAGA

Problemi u porodičnom domu, na poslu, u emotivnim partnerstvima. Mogući su prekidi. Vrlo lako može da se dogodi da ćete istovremeno na sva tri fronta voditi bitke. Neosnovani napadi na vas od strane osoba koje su samo željne svađe. Pokušajte da sačuvate svoj unutrašnji mir.

ŠKORPIJA

Užasan pritisak poslovnih obaveza na vas. Problemi u komunikaciji na radnom mestu, u okolini i obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Vrlo vodite računa o svom zdravlju, em što je odliv energije neobično velik, em imate mogućnosti za povrede.