Astro

Lavovi, morate odlučiti -kompromis ili stalne tenzije; Blizanci, danas je vreme da kažete jasno ko vam je zaposeo srce

Ljubavni problemi su i dalje u fokusu znakova. Kakva je vaša astro priča ove nedelje?

13.09.2020. - 05:30h

LAV

Pažnju emotivnog partnera ćete najbolje privući ako budete spremni da napravite kompromis i da konačno stavite tačku na čarke i distancu iz prethodnih dana. Ukoliko ste pak sami, vreme je za inicijativu prema osobi koja vam se dopada.

DEVICA

Ne može se reći da ćete baš biti smoreni tokom današnjeg dana, ali vam se ne radi ama baš ništa. Ako ste obećali prijatelju susret, verovatno je da nećete otići ili će on biti vrlo kratkotrajan. Nešto trenutno niste zadovoljni ni svojim ljubavnim životom.

VAGA

Neko vas zanimljivo izaziva i ne možete a da ne odreagujete. Zanimljiva vam je komunikacija sa ovom osobom, a sviđa vam se i igrica u kojoj trenutno učestvujete. Ukoliko rešite da provedete dan sa emotivnim partnerom, trudićete se da zajedničko vreme protekne u dobrom raspoloženju.

ŠKORPIJA

Ako tokom prethodnih dana niste imali dovoljno vremena za svoju porodicu, danas ćete se potruditi da ovo ispravite. Doduše, biće par momenata kada će napetost između vas i partnera biti na granici rasprave, ali sa malo volje uspećete ovo da prevaziđete.