Astro

Lavovi, morate odlučiti -kompromis ili stalne tenzije; Blizanci, danas je vreme da kažete jasno ko vam je zaposeo srce

Ljubavni problemi su i dalje u fokusu znakova. Kakva je vaša astro priča ove nedelje?

13.09.2020. - 05:30h
Današnji izbori
Današnji izborifoto: Depositphotos/Cristina Conti

OVAN

Vi ste danas u nekom raspoloženju ni tamo ni vamo. Kao da ne možete da pohvatate svoja osećanja. Možda vam je potrebno da porazgovarate sa nekim od prijatelja i da ispričate sve ono što vas muči. A prijalo bi vam i da prošetate na čistom vazduhu. Moguće je da ste samo malo „pali“.

BIK

Danas bi baš bilo dobro da se okrenete romantici i posvetite voljenoj osobi. Imate savršene uslove za susret i sa nekim ko vam je interesantan, a koga biste voleli bolje da upoznate. Pravi je trenutak da se na jači način povežete sa ljudima. Dobro ste raspoloženi, prosto blistate.

BLIZANCI

Mislim da bi zaista bio red da danas napravite dogovor o susretu sa tim nekim ko vas interesuje. Nema više potrebe da neke stvari nosite u sebi, izjasnite se. Ako ste odlučili da ipak nemate hrabrosti za tako nešto, onda se zadovoljite druženjem sa prijateljima.

RAK

I danas će emocije i strast biti na prvom mestu kod vas. Ukoliko imate partnera, zadovoljni ste odnosom sa njim i želećete da provedete što više vremena zajedno. Ukoliko ste sami shvatićete da privlačite poglede nekog ko je i vama interesantan. Stoje mogućnosti za susret.