Astro

Strelčevi se ove subote posvećuju sebi, Vodolije izvrdavaju obaveze, a Vage streme ka strasnoj noći

Ovnovima je najbolje da današnji dan iskoriste za ljubav. Takva se šansa pruža i nekim drugim znacima horoskopa, pa vi proverite da li ste na listi.

12.09.2020. - 06:30h

LAV

Ja zaista ne znam ko je izmislio radnu subotu, ali mi izgleda da je zapala baš vama. Čak i kada završite sa poslom, čekaju vas obaveze kod kuće. Danas se nećete izvući od prekornog pogleda bračnog partnera koji je celu nedelju strpljivo čekao da obavite ono što ste obećali.

DEVICA

Ima li šta lepše od toga da zajedno sa svojim prijateljima organizujete okupljanje? Ovo može biti veselje kod nekog od drugara, ali ne bi me čudilo da bude i kod vas. U svakom slučaju, dobar provod i mnogo emotivnog stimulansa i flertovanja.

VAGA

Ako ste dan rešili da provedete kod kuće, nađite sebi i partneru zajedničku zanimaciju ili obavite poslove koje ste planirali. Nešto ste malo napeti oboje, pa bi bilo dobro da ste zaokupljeni obavezama, da povremene varnice ne bi prerasle u raspravu. Veče je kao stvoreno za strast i ljubav.

ŠKORPIJA

Ja ne znam ko subotom pravi poslovne dogovore, ali vi ste se izgleda bacili baš na to. Imaćete vi komunikaciju i sa partnerom ili nekim ko vas interesuje, čak ćete uspeti da obavite i par razgovora sa prijateljima, ali vas najviše interesuje posao. Uspevate da ugovorite.