Astro

Strelčevi se ove subote posvećuju sebi, Vodolije izvrdavaju obaveze, a Vage streme ka strasnoj noći

Ovnovima je najbolje da današnji dan iskoriste za ljubav. Takva se šansa pruža i nekim drugim znacima horoskopa, pa vi proverite da li ste na listi.

12.09.2020. - 06:30h
Srećni zajedno
Srećni zajednofoto: Depositphotos/info.zonecreative.it

OVAN

Današnji dan je najbolje iskoristiti za ljubav. Imate vi i drugih planova i drugih situacija koje su vam bitne, ali ono gde ćete najviše uživati jeste zaista polje emocija. Bez obzira da li tek pokrećete neku priču ili već imate emotivnog partnera – uživajte punom parom!

BIK

Ako već hoćete da nešto isplanirate i da u tome uživate do maksimuma, onda je za vas prava stvar da pobegnete van grada makar na jedan dan. I to po mogućstvu, u društvu prijatelja ili voljene osobe. Videćete i sami koliko ćete se opustiti i napuniti pozitivnom energijom.

BLIZANCI

Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Menjate se na jedan pozitivan način i to vam je sada jasno. Spremni ste da čekate na prave ljude.

RAK

Danas ćete verovatno morati da završite neke poslove zajedno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Pomalo ste nepažljivi, a misli vam lutaju, pa vodite računa da se ne povredite. Popodne i veče su pogodni za odmor od naporne radne nedelje. Potrebno vam je opuštanje.