Astro

Svaki znak horoskopa ima svoj okidač stresa: Sa takvim situacijama se teško nose

Svaka osoba doživi neku stresnu situaciju, ali nisu svima isti okidači.

26.01.2021. - 20:00h
Pod stresom
Pod stresomfoto: fizkes / Shutterstock

Stres je u današnje vreme sve učestaliji, te ometa našu svakodnevicu kako poslovno tako i privatno. Veliki broj obaveza na radnom mestu i u domu, briga oko dece, samo su neki od okidača stresa. Ali, nisu svi okidači isti svim ljudima.

Prema astrologiji, svakom horoskopskom znaku različite stvari i situacije stvaraju teskobu i brige, piše Pink Villa, a prenosi Stil.

Ovan

Ovaj horoskopski znak ima ubrzan ritam života, a samim tim i konstantnu potrebu za dokazivanjem i takmičenjem. Ukoliko im ne pođe za rukom da ostvare ono što odmah požele, gube živce, te postaju napeti i nervozni. Takođe, burno reaguju i kada ostvare lošije rezultate od svojih kolega.

Bik

Reč je o horoskopskom znaku koji u svakom trenutku ide na sigurnu varijantu i svim raspoloživim sredstvima kada obavljaju neki posao.

Bik unapred iskazuje brigu da će doživeti neuspeh. Briga ga stalno progoni. Stres dožive onda kada im nešto nije poznato i kada nemaju dovoljno znanja.

Blizanci

Blizanci važe za znak kojiima je donošenje odluka nešto najstresnije u životu, posebno kada svi u njihovoj okolini čekaju da donesu pravu odluku. Tada jednostavno osete pritisak i stres i to ih blokira.

Rak

Rak je osetljiv i emotivan znak koji voli da provodi svoje slobodno vreme kod kuće. U svom domu se oseća kao svoj na svome.

Lav

Kada dominantni Lav oseti da mu stvari izmiču kontroli, onda upada u kolotečinu stresa iz koje se teško izvlači.

Lavovi su veoma ljubazni, ali ne mogu podneti da ne kontrolišu situaciju.

Devica

Devica lako gubi kontrolu i postaje nervozna onog trenutka kada s nekim uđe u sukob jer voli da bude u pravu i vodi glavnu reč.