Astro

Ovaj petak baš „potaman“ za Device, Strelčevi rade duže nego što u planirali, Ribe spremne da uživaju do maksimuma!

Kraj radnig dela nedelje obećava uzbudljiv vikend i iznenadne susrete....

11.09.2020. - 06:30h

LAV

E pa sad...vi ste stvarno našli kada ćete da se razradite..zar na kraju radne sedmice? Kao da su vas neke situacije podbole (ili vas je možda podbola kritika od strane šefa) pa ste se rastrčali na sve strane. Imate vi velike planove za popodne i veče. Nadam se da će vam se i ostvariti....

DEVICA

Danas vam je dan baš „potaman“. Brzo ćete završiti sve ono što imate od obaveza, zgrabiti telefon i napraviti dogovore za popodne i veče. Sve ono vezano za posao ostavljate iza sebe i spremate se u provod. Danas bi se mogla dogoditi neka zaista značajna poznanstva.

VAGA

Dobro odlučite kako ćete se postaviti prema nekim ljudima. Zaslužuju da budete hladni i distancirani, ali ne zaboravite da vam itekako mogu poslovno zatrebati. Ipak, odluka je na vama. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete ipak provesti u okviru porodice.

ŠKORPIJA

Za kraj nedelje ste, naravno, ostavili one obaveze koje su lično vama najneprijatnije. Nekako vam je lakše da duboko uzdahnete i odradite sve to odjednom. I da na radnu nedelju stavite tačku. A popodne i veče bi mogli obeležiti neki lepi momenti sa prijateljima ili voljenom osobom.