Astro

Ovaj petak baš „potaman“ za Device, Strelčevi rade duže nego što u planirali, Ribe spremne da uživaju do maksimuma!

Kraj radnig dela nedelje obećava uzbudljiv vikend i iznenadne susrete....

11.09.2020. - 06:30h
foto: Depositphotos/IgorVetushko

OVAN

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam sada prilično teško pada. Mozak vam je na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna velika organizovanost da sve privedete kraju. Veče namenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima. Intenzivno flertujete.

BIK

Sve na poslu funkcioniše više nego dobro. Ipak, vi kao da niste u potpunosti zadovoljni i možete poželeti da u nekim stvarima rizikujete, samo da biste ih pokrenuli bržim tempom. Dan kada ste okrenuti svojoj porodici i najbližima. Moguće je porodično okupljanje.

BLIZANCI

Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje koje će vas uhvatiti. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste...a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek. Možda je samo premoren, kao i vi.

RAK

Neke stvari se suviše dobro odvijaju i to već počinje da izaziva izvesnu zebnju u vama. Plašite se da će se u poslednjem trenutku nešto dogoditi što će sprečiti vaše ostvarenje. Emotivni kontakti tokom današnjeg dana su uglavnom skrivene, tajne prirode. Mogućnost prevare i avanture.