U NOVOJ NEDELJI: Blizanci lepršaju, neki švrljaju, Ovnovi povlače mudre poteze, Vage osećaju priliv energije i osmeh je opet tu...

Stiže nova energija i mnogi znakovi mogu napraviti pomake. Kako se to odražava na vaš horoskopski znak?

Flertuje se, foto: Depositphotos/nd3000
Flertuje se, foto: Depositphotos/nd3000
.

OVAN

Hrana

Ovnovi bi trebali da se istrajnije okrenu sređivanju svojih navika po pitanju ishrane. Doduše, ove nedelje ćete teško uspevati da budete umereni i da klopate neke zdrave namirnice – voće, povrće, salate, žitarice. Jako će vas privlačiti sve ono što je bogato, teško, sočno, kremasto....

Ljubav

Nedelja u kojoj ćete se prvenstveno vi osećati pa.. onako čudnjikavo. Vaš vladar Mars stoji i od 9. kreće retrogradnim hodom donoseći osećaj statičnosti i gubitak energije. No, ovo ne mora da znači da će u vašim emotivnim relacijama biti problema, ne. Partner je raspoložen za lepa dešavanja, za skladnu komunikaciju i potrebno je samo da se vi malkice prilagodite i prepustite. Oboma su vam trenutno potrebni harmonija i trenuci mira – pa izvolite, dobili ste mogućnost za to. Slobodni Ovnovi – Neko je vrlo aktivan prema vama, čačka vas i pokušava da vas osvoji. Šta vam fali da pokušate?

Posao

U ovoj nedelji možete da vučete mudre poteze. Da, da – možete ako hoćete. A verujte mi – neki put je najbolji potez ne uraditi ama baš ništa. Znate ono – kad sve u vama vri i tera vas da dignete revoluciju, a vi lepo udahnete, izbrojite do deset i iskulirate. Trenutno je najbolje da se bavite tekućim poslovanjem i obavezama, da održavate kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Period je takođe dobar da pokažete svoju kreativnost i istupite sa idejama koje imate.

Novac

U ovoj sedmici bi trebale da dolaze lepe vesti o novcu.

Zdravlje

Trenutno se osećate prilično dobro. Možda vam je samo potrebno više odmora i sna.

BIK

Hrana

Sa Mesecom sa kojim započinjete ovu nedelju u vašem znaku, jako je malo verovatno da ćete uspevati da se oduprete hedonističkim porivima i uživanju u hrani. Ako ništa drugo – makar pokušajte da budete aktivniji, pa da na taj način trošite višak kalorija koji unesete.

Ljubav

Partneru je potrebna vaša podrška jer se trenutno oseća nesigurno i nespokojno ili ima probleme. U ovom periodu možete pokazati onu najlepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti i biti tu za njega. Umete da mu priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč i naravno – zaštitnički zagrljaj. Ukoliko je partner opterećen sumnjama i ljubomorom, sada ćete umeti i moći da mu pokažete da nema razloga za brigu. Slobodni Bikovi – trenutno postoji jako fina komunikacija sa jednom osobom.....dobro, možda sa dve osobe. U svakom slučaju, ovo vam jako prija pa izvolite, uživajte u onome što se dešava.

Posao

Ulazak u novu radnu nedelju i događaji u njoj jako će zavisiti od toga kako ste u prošloj sedmici ishendlovali neke situacije u radnom okruženju i sa nadređenima. Ukoliko ste odigrali kako treba sada vas očekuje uglavnom neko relativno normalno stanje i dobra energija. Ukoliko niste – pa, još uvek imate prostora da sredite neke situacije ali nemojte jako dugo čekati. Neki od vas će se u ovom periodu više posvetiti privatnim i ličnim obavezama – zato će privatni sektor funkcionisati kvalitetnije.

Novac

Mirna nedelja po pitanju finansija.

Zdravlje

Zdravstveni segment uglavnom funkcioniše dobro.

BLIZANCI

Hrana

Nešto ste nervozniji ove nedelje nego inače, a to se automatski odrazi na vaš odnos prema hrani. Upadaćete često u ona svoja raspoloženja kada prosto zaboravite da jedete, ili se zadovoljite samo nekim grickalicama ili usputnim zalogajima.

Ljubav

Vi kao vi ste u ovoj nedelji skroz ok. Lepršate okolo naokolo kao leptirić, cvrkućete i totalno ste u fazonu „ala je lep ovaj svet“. A partner? Pa, partner je u nekoj srednje žalosnoj fazi i ne izgleda mi baš da bi da vam se u tom lepršanju i cvrkutanju pridruži. Samo će vas posmatrati šta radite i mora se priznati da ga neki vaši postupci mogu „ubosti“, pogotovo ako budete mnogo švrljali i bili raspoloženi za flertovanje. Slobodni Blizanci – pokrećite se sada. Kockice se baš fino slažu, donose vam neke zanimljive ljude u život, donose vam slatku i vatreno zanimljivu komunikaciju sa jednom.....ili sa više osoba.

Posao

Sad kad se raspričate i razletite na poslu – ma nema te osobe ili tih okolnosti koje mogu da vam stanu na put! Period je odličan da budete jako aktivni, da razgovarate, dogovarate, sastančite, da kontaktirate poslovne saradnike i stare i nove, da pokrećete ono što vam je bitno! Ako biste da se zaposlite ili da radite nešto novo ili dodatno – ma sad je pravi trenutak. Neki Blizančići će u ovoj sedmici i da nam krenu na poslovno putovanje a ono može biti vrlo, vrlo uspešno.

Novac

Finansijska situacija je promenljiva. Obratite pažnju na drugi deo sedmice – bićete nepažljivi sa novcem.

Zdravlje

Prvih par dana – problemi sa spavanjem. Ostatak nedelje – oscilacije pritiska.

RAK

Hrana

Svoje, pa pomalo preterano uživanje u hrani ove nedelje, opravdavate time što se mnogo trošite i što ste aktivni, često u pokretu. Opravdano ili neopravdano, evidentno je da se sada možete malo ubuciti, pa vi vidite šta ćete sa tim....

Ljubav

Ukoliko ste u prošloj nedelji povukli prave poteze i uspostavili mirno i harmonično stanje sa voljenom osobom (ne sporim, to je bilo jako teško ali je ipak moguće) u ovoj sedmici ne biste trebali da imate iole većih problema u emotivnim relacijama. Ukoliko niste – još uvek imate mogućnosti da nešto sredite, da popričate o pitanjima koja vas bole ili koja smetaju vašoj vezi da funkcioniše kako treba. Dakle, prostor za sređivanje i napredovanje odnosa postoji. Koristite mogućnosti koje su vam date jer neće trajati večno. Slobodni Rakovi – vaši koraci ka osobi koju želite postaju odlučniji. Mada, rezultata još nema.

Posao

Evo nedelje u kojoj se dosta toga vezano za poslovni segment može pokrenuti. Neki od vas su već krajem prethodne nedelje postavili stabilnije osnove ili osetili priliv pozitivne energije koji ih tera na akciju. U svakom slučaju, sada jeste trenutak da ispravljate, popravljate stvari i odnose, ali i da otvarate prostor za nove dogovore i nove akcije. Privatni segment će jače početi da funkcioniše i oni Rakovi koji su u tome videće neke lepe prilike za sebe, i mogućnost da unaprede svoje poslovanje.

Novac

Poboljšanje finansija.

Zdravlje

Bolje ste nego u proteklom periodu.

.

LAV

Hrana

Venera u vašem znaku prosto traži da uživate u hrani, u ukusima i mirisima, u bogatoj i obilnoj trpezi. No, iskreno, ne biste trebali sebi baš da dajete na volju u ovoj nedelji, jer možete imati tegoba sa probavom. Uživajte, zašto da ne – ali u zdravoj i lako svarljivoj hrani

Ljubav

Jeeeej! Lavićima stigla Venerica, ušetala im u znak i tu će se baškariti tokom celog septembra meseca. A ne samo da je tu nego ima i neke fine aspektiće trenutno pa će oni u vezama sada uspeti da pronađu model funkcionisanja sa partnerom, umeće da kažu šta imaju, ali i da pokažu pažnju i ljubav. Doduše, umeće itekako i da zatraže da im se ta ista ljubav ne uzvrati dvostruko, nego stostruko! U suštini, vi negde istinski postajete svesni koliko vredite i nećete pristajati ni na šta manje od onoga – SVE! Slobodni Lavovi – hajte, vreme je da se aktivirate. Vreme je da zasijate i krenete u osvajanje.

Posao

I poslovni segment će se jako cimnuti na bolje. Nemojte da ste mi se sada usedeli i upali u lenjost i hedonizam, ne nikako! Sada je trenutak da budete aktivni jer je jednim velikim delom sreća na vašoj strani, a znate da ona podržava i prati hrabre! Sada je potrebno da pokažete šta ste, ko ste i koliko vredite. Odličan je period da razgovarate, pregovarate, dogovarate, sastančite, da grabite svaku poslovnu šansu koja vam se ukaže. A biće ih – zato ih nikako nemojte propuštati!

Novac

Olakšani finansijski prilivi. Moguće i iz više izvora.

Zdravlje

Mogući su stomačni problemi. Ne tovarite se hranom i vodite računa o ispravnosti namirnica.

DEVICA

Hrana

Potrebno vam je više gvožđa, pa ubacite u ishranu više spanaća, zelene salate, džigerice. Mlečne proizvode konzumirajte u manjoj meri, jer će se kod nekih od vas (ako već nije do sada), javiti preosetljivost na laktozu.

Ljubav

Ovo je neka fina, normalna situacija u emotivnim relacijama kod Devica. Ok ste, skroz. Možda ne puca sve od ljubavi i strasti, možda ni jedno ni drugo niste u nekom ekstatičnom fazonu, ali tu ste – držite se i uglavnom funkcionišete kroz sklad i razumevanje. Može u nekom trenutku tokom ove sedmice provejati dašak sumnje kod partnera ili kod vas – ali to ne bi trebalo dugo da traje. Naravno, vama stoji upozorenje i za ovaj i za duži naredni period – ne upetljavajte se u tajne. Slobodne Device – ima tu nekih finih čačkanja sa jednom osobom. Komunikacija teče bez zastoja i jako vam odgovara.

Posao

I poslovno biste trebali da funkcionišete jako dobro, dokle god sebi ne zadajete nerealno visoke ciljeve i očekivanja. Ukoliko ste u proteklom periodu napravili neku grešku ili propust – to će sada biti moguće regulisati i verovatno će se sve završiti kako treba, povoljno po vas. Takođe, period je dobar da pokrećete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje. Sve što pokrenete sada ima šansu da uspe.

Novac

Finansijski segment je sada stabilniji nego u proteklom periodu.

Zdravlje

Potrudite se da se više odmarate i opuštate. Potreban vam je i fizički ali i mentalni mir.

VAGA

Hrana

Trudićete se da sve ono što je vezano za hranu držite pod kontrolom, iako će vam vrlo često oči biti gladne. No, em vam je stalo do vaše linije, em ste taman stekli neke zdrave navike, i ne želite da sav vaš trud propadne zbog torti i kolača kojima je teško reći „ne“.

Ljubav

Venera je ušetala u znak Lava, Merkur je u vašem znaku – Vage se dižu i to žestoko! Ukoliko ste u protekloj nedelji podvukli crtu u svojim emotivnim relacijama – sada dišete duboko, sada osećate priliv pozitivne energije i osmeh vam je na licu. Ukoliko su vaši emotivni odnosi ostali nedotaknuti prethodnim lošim periodom, sada je trenutak da prigrlite ljubav punim plućima. Vi ste dobro i to je najbitnije. Partner (ako je još tu) se zakočio ali to je njegov problem, a ne vaš. Slobodne Vage – šanse za ljubav su tu. Reč po reč i stvari se pokreću. Blistate, sijate, nema toga ko vam može odoleti.

Posao

Vrlo slična emotivnoj je i situacija na poslu. Krš i lom su ostali zvanično iza vas, iza vas je jedna oho-ho naporna sedmica. Sada je vreme da krećete dalje. Krećete odlično, kroz polje realizacije planova, ostvarenja, podrške. Dakle, za ono što želite imate podršku sebe, neba i onih koji su vam poslovno bitni. Ovo je nedelja kada treba biti aktivan, kada treba hvatati prilike u letu, kada ne treba čekati nego delovati. Neće ovo vreme večno trajati drage Vage, ne propuštajte prilike koje vam se ukažu!

Novac

Novac će vam dolaziti, ali trudite se da ga pravilno rasporedite. Ne razbacujte se!

Zdravlje

Problemi sa spavanjem.

ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije će milom ili silom morati da nauče da budu umerene kada je hrana u pitanju. I ne samo to, moraće da obrate više pažnje šta njihovom organizmu prija, a šta ne i šta je zdravo, a šta moraju da odgurnu od sebe.

Ljubav

Vaš vladar Mars stoji i kreće unazad 9-og septembra. To je tip energije koji vas „zakucava“, ali vas zakucava u segmentu posla i obaveza, što znači da ćete svu svoju snagu i volju trošiti baš ovde. Partner zahteva pažnju i vreme od vas i za sada je spreman da se zadovoljava onim što pružate – zato se potrudite da svaki slobodan trenutak podelite sa njim. No, Škorpije moraju da nam budu pažljive – jer neko preko poslovnog segmenta svoje „farove“ uperava ka vama i počinje da vam se uvlači u misli. Slobodne Škorpije – tajna komunikacija, tajna privlačnost prema nekom, tajna zaljubljenost.

Posao

Naoštrite se, pripremite sve svoje živce i strpljenje (i nemojte da pitate „koje bre strpljenje“ jer ćete u narednom dužem vremenskom periodu morati isto da pronađete kako znate i umete). Krećete unazad, i to kroz teške aspekte koji se odnose na komunikaciju, funkcionisanje na dnevnoj bazi, obaveze. Završavajte sve što je zaostalo, secite repove, pripremajte se da dajete neuporedivo više snage i volje nego do sada. I ne pitajte kako ćete. Moraćete. Ova nedelja donosi neke pozitivne informacije za vas.

Novac

Para kroz posao će biti. Bilo bi baš fino da ga ne raspete za tri sekunde, kao što znate i umete.

Zdravlje

Od ove nedelje ulazite u nepovoljnu zdravstvenu fazu. Vodite računa o sebi, ne ponašajte se ležerno i ne zanemarujte tegobe bilo kog tipa. Problemi sa kičmom, glavom, prehlade, pad imuniteta. Niko ne kaže da niste jaki ali morate ova upozorenja shvatiti ozbiljno. Naredni duži period donosi veliki energetski odliv i „troši“ vas.

.

STRELAC

Hrana

Vi ćete jesti „sve po redu“ i nećete preskočiti ama baš ništa. Istinski uživate u hrani u ovom periodu i vidi se da nećete čak ni pokušavati da se uzdržite. Bilo da su slatkiši ili slaniši – ma sve vam je potaman ! O zdravoj ishrani ćete misliti neki drugi put....

Ljubav

Strelčevima počinju da pirkaju povoljni ljubavni vetrovi. Mars, Venera i Merkur daju podršku vašem znaku – ljubav, pažnja, energija i podrška od strane partnera će teći ka vama – druga strana će na pravi način umeti da bude pored vas i kada je super dobro i treba da se uživa ali i kada je potrebno da vam priskoči u pomoć i podrži vas. Ne kalkulišite previše i ne odmeravajte koliko ćete i kako uzvratiti – potrudite se da sve ide fino. Slobodni Strelčevi – sad kad vas spopadnu sa više strana pa kad krenu da vas zasipaju ponudama, pa kad počnu da vas osvajaju, pa tu ima novih ljudi.....a biće i starih....

Posao

Biće u ovoj nedelji i izazova i super šansi, biće i nedoumica i pozitivnih informacija i ponuda. Biće i onog dobrog i onog ne baš. No, važno je da ćete vi u svemu ovome uspevati da se snalazite i plivate. Nudiće vam se nešto super povoljno, ali vi nećete biti sigurni da li je to baš za vas i da li biste uspeli u svemu tome. Ili ćete pak od tih super povoljnosti uspeti da samo deo iščupate za sebe. U prevodu – može da se dogodi ono – super se nudi, delimično se realizuje. Ali, nije ni to loše. Idete napred od kraja nedelje.

Novac

Dosta stabilna finansijska situacija.

Zdravlje

Nešto pojačana nervoza i napetost.

JARAC

Hrana

Malo ste se opustili, bolje se osećate, pa će vam i hrana više prijati i u njoj ćete više uživati. No, i dalje vrlo vodite računa o tome da se hranite zdravo, iako ćete povremeno dati sebi na volju i počastiti se sa više slatkiša nego inače.

Ljubav

Ukoliko je u vašim emotivnim relacijama u protekloj nedelji došlo do znatnijeg zahlađenja, velike svađe, čak i odvajanja – sada imate kao fora neke šansice da to pokušavate da sredite. No, ja moram da napomenem da su to zaista ŠANSICE – treba ih iskoristiti, ali veliko je pitanje da li to može zaista da popravi odnos na duži rok. Ukoliko ste se sa partnerom uspešno provukli kroz proteklu nedelju, mislim da je vreme da o nekim stvarima otvoreno porazgovarate – da biste predupredili negativne efekte po vašu vezu koju donose i naredni meseci. Slobodni Jarčevi – eventualno neka komunikacijica i to je to.

Posao

Možda emotivno trenutno baš i niste u nekoj uspešnoj fazi, ali poslovno to već funkcioniše drugačije. Postoji u ovoj sedmici velika podrška od strane autoriteta, ali i osoba sa kojima ste poslovno povezani. Moguće je da dobijete ponude koje su povoljne po vas, a u svakom slučaju – informacije koje budu stizale daju vam optimizam da ćete uspeti da ostvarite ono što ste naumili. Jupiter u vašem znaku kreće direktno krajem nedelje – neke kočnice će popustiti i krenuće situacije ka razjašnjenju i pokretanju.

Novac

Dokle god racionalno trošite zarađeno, uspevaćete da budete stabilni.

Zdravlje

Ukoliko vaše telo signalizira da postoje neki problemi, nemojte se praviti da ne čujete.

VODOLIJA

Hrana

Znam da vi znate da povučete ručnu kočnicu i da se u velikom broju slučajeva, trudite da jedete zdravo. Ipak, ove nedelje ćete pustiti sebi malo na volju i više nego inače uživati u dobrom obroku i još boljem slatkišu. Sve je ovo u redu, samo da vam ne pređe u naviku...

Ljubav

Realno gledano, ovo bi trebala da bude mirna nedelja u vašim emotivnim relacijama. Šta više, partner može imati momente u kojima će se ponašati prema vama divnije, toplije i nežnije nego inače – s jedne strane će vam to prijati, a sa druge – vrlo oprezno ćete pratiti šta se dešava. Ukoliko vam se, pa makar i na trenutak učini da je druga strane previše ljubazna i fina, automatski ćete početi da sumnjate. Slobodne Vodolije – neko vrlo jasno i otvoreno pokazuje da je zainteresovan za vas. E, sad od vas zavisi šta ćete uraditi – a ja nešto nisam sigurna da ćete biti baš spremni da adekvatno odgovorite.

Posao

Da ćete biti traženi, ma bićete. Da će se poslovni partneri i saradnici pokrenuti prema vama, ma hoće. Odjednom će krenuti i poslovne šanse i mogućnosti za nove dogovore – sve u svemu – kao da ćete odjednom biti u žiži poslovnog interesovanja. No, mali problemčić imamo u tome što se meni čini da vi ili nećete želeti ili nećete umeti da u potpunosti iskoristite pogodnosti koje vam se nude. U ovom ste trenutku vrlo oprezni, vrlo pažljivo posmatrate šta se dešava ali ste nažalost – i vrlo spori.

Novac

Planeta koja vlada vašim zaradama od kraja nedelje kreće direktno. Još niste stabilni, ali bićete.

Zdravlje

Zdravstveni segment kreće ka poboljšanju. Jedino će vam spavanje i mentalni nemir praviti problem.

RIBE

Hrana

U hrani ove nedelje uživate, možda malo I preterujete. Želudac će vam češće nego inače krčati, naročito kada vam oči padnu na nešto slatko, kremasto, sočno, čokoladno - u prevodu – na slatkiše. Neka, dajte malo sebi na volju I opustite se….

Ljubav

Sa partnerom se u nekim elementima i situacijama razumete više nego odlično.....a u drugim – pa, onako, srednje žalosno. Ne zaboravite da mnogo toga sada izgleda drugačije iz vaše perspektive i da nikako ne mora da znači da je vaša perspektiva i vaše viđenje jedino ispravno i tačno. Realno gledano, vaš odnos je više nego korektan. Nije savršen, ali savršenstvo ionako ne postoji na ovom svetu. Slobodne Ribe – preko poslovnog segmenta i svakodnevice sada imate mogućnosti za neka fina dešavanja, za slatke pričice i flertovanja. Nemojte da stojite i da čekate čudo – pokrenite se i vi.

Posao

Venera je u vašem polju poslovne svakodnevice, obaveza i odnosa sa kolegama i saradnicima – što znači da ćete se u ovom segmentu baš fino snalaziti, imati dobru komunikaciju sa onima sa kojima radite, ali i eventualno privući neku zanimljivu novu poslovnu šansu. Generalno gledano, ova nedelja vam donosi mogućnost dogovora koji vam idu na ruku - sad, da li će to biti mogućnost za napredovanje, za poboljšanje u poslovnom segmentu, za neku nagradu ili pohvalu – pa, to ćemo tek videti.

Novac

Od ovog perioda morate obazrivije manipulisati svojim finansijama.

Zdravlje

Dobro ste, samo malo obratite pažnju na stomačnu regiju. Ne pretovarujte se hranom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/