Vage će danas morati da se angažuju oko jednog dogovora; Strelčevima nije pravo što je sav teret na njihovim leđima...

Nekomo će današnji dan biti čisto uživanje, dok drugi neće znati šta ih je snašlo od obaveza i očekivanja...

foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
.

OVAN

Pred vama su jako podsticajni momenti tokom današnjeg dana, kada je potrebno angažovati se u svojim poslovnim, ali i emotivnim relacijama. Teže se razumete sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt i iskoristite ovo vreme da razjasnite neke situacije. Neusklađenost sa partnerom.

BIK

Ovako dobrim rezultatima po pitanju nekih dogovora, čak ste i vi iznenađeni. Nadali ste se da će sve proći dobro i da će se primetiti vaše angažovanje, ali pohvale koje dobijate vam ipak prijaju. Iskoristite ovaj dan i u emotivnom segmentu, odličan je ako ne za druge stvari, a ono za strast.

BLIZANCI

Možda ćete danas morati više da se potrudite oko svega što želite da pokrenete, ali je sigurno da vam je uspeh zagarantovan. Prema tome, ne žalite truda i samo hrabro napred. Pravo je vreme da se aktivirate oko osobe koja vam se dopada. Sa zadovoljstvom će učestvovati u komunikaciji sa vama.

RAK

Nekim svojim postupkom isprovocirali ste kolegu koji je se požalio nadređenima na vas. Koliko god da ste besni zbog ovoga, nemojte dozvoliti sebi da se iznervirate. Nema potrebe da padate u dubiozu, svako čudo za tri dana. Oraspoložiće vas susret sa voljenom osobom u toku večeri.

.

LAV

Danas ste u nekom mutnjikavom raspoloženju i nikako da se aktivirate na poslu. Sve ćete odrađivati ofrlje i nije ni čudo što ćete napraviti par grešaka, koje ćete morati da ispravljate odmah. Sigurna sam da vam je još nešto promaklo, ali to će se pokazati tek u narednim danima.

DEVICA

Vama kada krene, krenulo je. Istina je da imate mnogo obaveza, ali sa njima ćete uspeti da se izborite bez većih problema. Ono što vam daje snagu i polet je susret sa jednom osobom koji ste dogovorili u popodnevnim satima. Jako ste dobro raspoloženi i jedva čekate kontakt.

VAGA

Moraćete više da se angažujete oko jednog dogovora, ali ćete biti zadovoljni kada uspete da ostvarite ono što ste i očekivali. Iako ćete dosta vremena utrošiti na ovo, raspooženje vam je više nego dobro i bilo bi divno kada biste ga podelili sa nekim dragim ljudima.

ŠKORPIJA

Poslovne priče se odvijaju nekim normalnim tokom, morate da se više angažujete oko papira ili dogovora, ali sve u svemu – mirno more je pred vama u ovom segmentu. Ono što jedva iščekujete je susret koji ste ugovorili u toku popodneva ili večeri. Strast jako izražena.

.

STRELAC

Rešili ste da se više angažujete oko zaostalih poslova koje ste do sada konstantno odlagali. Nije vam baš pravo što je ovo opet palo na vaša leđa, ali šta sad...Dobro se razumete sa šefovima, i nećete propustiti da naglasite svoju ulogu u ovome. Emotivni partner se ponaša malo hirovito.

JARAC

Smatrate da u nekim dogovorima i poslovima kasnite, ali trenutno ne možete da uradite ništa da biste popravili situaciju. Morate se prilagoditi tempu druge strane i čekati pravi trenutak. Voljena osoba smatra da biste trebali više da se angažujete oko nje.

VODOLIJA

Ja ne znam kada ćete vi naučiti da u brzini uvek pravite greške. Tako vam je i danas, sve trčeći prihvatate ponudu, bez proveravanja šta se od vas zapravo traži i na koji način će vam biti plaćeno, a posle se žalite kada dobijete manje od onoga što ste očekivali. Emotivno – neispunjenost.

RIBE

Odličan dan za privatnike, za poslove u ličnom angažmanu. Ne budite statični, telefon u ruke i počnite da pozivate osobe za koje znate da su im vaše usluge potrebne. Možda nećete imati vremena za voljenu osobu, što bi bilo baš šteta, jer bi proveli odlično vreme zajedno....

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/