Lavovi su danas u krizi, Škorpije čudno raspoložene, Device rastrzane između želja i mogućnosti...

Sredina nedelje, pun mesec i puno zavrzlama pred horoskopskim znacima...

foto: Depositphotos/Goodluz
foto: Depositphotos/Goodluz
.

OVAN

Današnji pun Mesec dešava se u vašem polju tajni. Period pred vama može vam doneti zabrinutost zbog konkurencije, ali i razmišljanja kako da neke situacije preokrenete u svoju korist. Pokušajte da tajne ne utiču na vaš emotivni segment. Danas ste nešto statičniji i neraspoloženi.

BIK

Pun Mesec je u vašem polju prijatelja, šansi, podrške od drugih, uzvraćene ljubavi. Čini mi se da ćete ga najviše osetiti u svojim emotivnim relacijama i da označava ulazak u period kada ćete biti spremniji da se sa nekim povežete i napravite ozbiljniji korak. Tokom dana pomalo mutno raspoloženje.

BLIZANCI

Pun Mesec je u vašem polju nadređenih, karijere, pozicije. Tokom narednog perioda shvatićete da morate više da se aktivirate da biste dobili ono što želite i da je još dugačak put pred vama. Ovog dana niste u mogućnosti da postignete sve ono što želite, premalo je vremena za sve.

RAK

Pun Mesec pada u vaše polje planova, inostranstva, ekspanzije. Tokom narednog perioda moraćete na mnogo realnijim osnovama da zasnivate svoje namere ako želite da ostvarite uspeh. Danas vam je potrebna emotivna sigurnost, ali vam ona izmiče…

.

LAV

Pun Mesec u vašem je polju promena, kriza, novca od drugih ljudi. Tokom narednog perioda bićete primorani da se prilagođavate uslovima na tržištu i da se odgovornije postavite prema svojim obavezama. Raspoloženje u toku dana pomalo statično. Neaktivnost.

DEVICA

Pun Mesec je u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Možda u ovom trenutku ne vidite tačan pravac u ovom segmentu, ali moraćete da naučite da prepoznate prave ljude sa kojima možete graditi budućnost. Tokom današnjeg dana rascep između želja i mogućnosti.

VAGA

Pun Mesec je u vašem polju svakodnevice, poslovnih okolnosti, kolega. Očigledno je da će vreme pred vama doneti da u ovom segmentu naučite da prepoznate osobe koje vas podržavaju i da se posvetite saradnji sa njima. Tokom ovog dana ste preopterećeni obavezama.

ŠKORPIJA

Pun Mesec se nalazi danas u vašem polju ljubavi. Pred vama su značajne promene u ovom segmentu, i očigledno je da su neke vaše emotivne relacije spremne za ozbiljnije korake. Danas ste čudno raspoloženi, zamišljeni i željni podrške od strane partnera.

.

STRELAC

Današnji Pun Mesec u vašem polju doma i porodice označava da ulazite u period kada će vaši bračni odnosi biti prioritetni za sređivanje. Takođe, pojedini Strelčevi će se angažovati oko kupovine ili prodaje nekretnine. Današnji dan uglavnom ćete provesti u planiranju perioda na dalje.

JARAC

Pun Mesec u polju pokreta, kontakata, komunikacije, dogovora donosi vam period kada ćete moći da napravite konkretnije pomake u svim svojim bitnim životnim relacijama, i poslovnim i emotivnim. Od vas će se zahtevati posebno angažovanje i prilagodljivost. Raspoloženje tokom dana pomalo mutno.

VODOLIJA

Pun Mesec je u vašem polju posla i novca. Tokom narednog perioda doneće vam veće zarade, ali komplikovane i teške saradnje, oko kojih će biti neophodno da se dosta angažujete. U toku današnjeg dana bićete najviše okrenuti ka svom emotivnom partneru, jer od njega crpite podršku i snagu.

RIBE

Pun Mesec je u vašem polju ličnosti i naredni period je vreme kada ćete sebe isticati u prvi plan i biti spremni da se itekako založite za one stvari i ljude koji su vam bitni. U toku ovog dana imaćete dosta promenljivo raspoloženje, ali ćete najviše biti usmereni ka emotivnom segmentu.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/