Ovo je ubedljivo NAJNEODGOVORNIJI znak horoskopa!

Neodgovornost je jedna od onih osobina koju niko ne voli, međutim postoje osobe koje su više neodgovorne od drugih i jednostavno to ne mogu da promene.

foto: Depositphotos/ lyashik
foto: Depositphotos/ lyashik
.

Na tu negativnu osobinu dosta utiče i horoskop, a titulu najneodgovornijeg znaka zodijaka zaslužuje Strelac, poznat po tome da radi ono što želi jer se uvek uzda u sreću, piše Index.hr.

Većina Strelaca je dobronamerna i prijateljski nastrojena, ali njihov slobodni duh ih tera u suprotnom smeru od obaveza i odgovornosti. Oni pre svega žele da se dobro zabavljaju, a njihov vladar Jupiter u astrologiji je poznat kao planeta srećnih okolnosti.

Njegovo pozitivno delovanje Strelci osećaju još od malih nogu, pa oduvek imaju osećaj da ih štiti nešto moćno. Iz tog razloga najmanje se trude oko postizanja uspeha, izvršavanja obaveza i planiranja poslovne strategije jer su uvereni da će im se sve složiti onako kako žele. Tako najčešće i bude.

Delovanje Jupitera, koliko god povoljno bilo, u ovom slučaju se može pokazati preprekom jer Strelčevi prestanu da ispunjavaju obećanja i dužnosti, očekujući da će se na kraju ionako sve okrenuti u njihovu korist.

S njima je zabavno, ali ljudi se često umore prateći ih, pa ih mogu jedno vreme i izbegavati.