Rakovi se danas oslanjaju na intuiciju, Lavovi se bave samo njima bitnim stvarima, Jarčevi kao od šale završavaju sve obaveze...

Kakav dan je pred vama?

Jarčevi kao od šale završavaju sve obaveze..., foto: Depositphotos/DuxX73
Jarčevi kao od šale završavaju sve obaveze..., foto: Depositphotos/DuxX73
.

OVAN

Mislite da ćete uspeti da razrešite neke situacije jer ste napravili dobar plan dnevnih događaja. Malo je verovatno da će ovi planovi ostati stabilni, moraćete da se prilagođavate i menjate ih u hodu. Danas možete pokazati ono što osećate i što želite, partner ili simpatija pozitivno reaguju.

BIK

Vaš nastup prema kolegama i saradnicima je smiren, vi ste svesni da ste potrebni jedni drugima i pokušavate sve što je u vašoj moći da održite ravnotežu. Iako će dan povremeno biti napet, uspevate da izađete na kraj sa teškoćama. U emotivnom segmentu jaka potreba prema partneru.

BLIZANCI

Potrebno je da danas budete „prisutni“ u mnogo većoj meri nego inače, jer bi do vas mogle doći informacije o nečemu što vas interesuje. Pažljivo slušajte ljude sa kojima dolazite u kontakt, i čitajte između redova. Nervira vas što emotivni partner ne obraća dovoljno pažnje na vas.

RAK

Danas funkcionišete više intuitivno nego racionalno, što je možda i dobro, jer ćete na taj način moći da prodrete u suštinu nekih stvari. Nije uvek sve onako kako izgleda i kako se prikazuje, zato je unutrašnji osećaj sada bitan. Jako ste emotivni i potrebno vam je prisustvo voljene osobe i njena podrška.

Jarčevi kao od šale završavaju sve obaveze..., foto: Depositphotos/DuxX73
Jarčevi kao od šale završavaju sve obaveze..., foto: Depositphotos/DuxX73
.

LAV

Danas stavljate prioritet na ona pitanja koja su vama lično važna. Ukoliko radite u timu, preuzećete na sebe inicijativu, ali i odgovornost po nekim pitanjima. Postoje situacije koje treba da razrešite s partnerom, a koje se tiču temelja na kojima počiva vaš odnos.

DEVICA

Pravi je trenutak da se obratite kolegi ili poslovnom saradniku i pokrenete rešavanje situacije koja vam je važna. Danas možete napraviti dogovor od velike važnosti, koji i vama i drugoj strani donosi korist. Malo komunikacije sa voljenom osobom unosi vam nervozu i ometa vas u dnevnim aktivnostima.

VAGA

Još jedan dan koji u poslovnom segmentu može biti podsticajan po vas. Savladajte unutrašnje nestrpljenje i iskoristite ovu energiju da preuzmete kontrolu u nekim stvarima. Danas lako čitate ponašanja emotivnog partnera ili osobe koja vam je zanimljiva.

ŠKORPIJA

Pritisak situacija i poslovnih okolnosti, umesto da vas blokira, samo deluje podsticajno na vas. Borbu volite, a danas i imate priliku da se izborite za svoje ciljeve. Prija vam što vas drugi doživljavaju kao osobu kojoj se ne može stati na put. U emotivnom delu se osećate jako dobro.

Jarčevi kao od šale završavaju sve obaveze..., foto: Depositphotos/DuxX73
Jarčevi kao od šale završavaju sve obaveze..., foto: Depositphotos/DuxX73
.

STRELAC

Razmišljate na koji biste način mogli popraviti jednu saradnju ili dogovor. Imate danas dobre ideje pa ne oklevajte da ih iznesete onima koji bi bili zainteresovani. U kontaktu sa nekim ko vam je simpatičan, vodite se onim što osećate, ne sakrivajte svoje pravo lice iza škrte komunikacije.

JARAC

U toku dana možete započeti pregovore ili dogovore sa ljudima sa kojima biste želeli da sarađujete. Talas pozitivne inspiracije vas nosi, bez obzira na povremeno komplikovanje situacija na poslu sa redovnim obavezama. Sve ćete uspeti da uklopite, ne žurite, stižete na vreme.

VODOLIJA

Neke zanimljive vesti ili informacije dolaze do vas. U kontaktu sa autoritetima uspevate da pokažete koliko su vaše namere ozbiljne. Dobre ideje i jasni ciljevi mogu vam otvoriti vrata jednog dogovora. Uživanje sa emotivnim partnerom stoji. Osećate se odlično, iako pomalo umorno.

RIBE

Momenat kada lako ostvarujete sve ono što ste planirali. Vreme je i da neki dogovor ili saradnju proširite i ubacite elemente koji su vama lično bitni. Jako podsticajan dan za dešavanja u emotivnom segmentu. Možete ostvariti jaču povezanost sa nekim ko vam se dopada.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/