Rakovi - ne odlučujte danas na brzinu, Device - ne očajavajte, Jarčevi - ne žurite

Šta vama donosi ovaj četvrtak?

Rakovi - ne odlučujte danas na brzinu, foto: Depositphotos/SIphotography
Rakovi - ne odlučujte danas na brzinu, foto: Depositphotos/SIphotography
.

OVAN

Ne dopadaju vam se neke stvari koje primećujete u svom poslovnom okruženju ili kod kolega. Čini vam se da nešto kriju od vas. Mislim da ne treba da reagujete i da je lako moguće da sve ovo bude samo vaše predubeđenje. Malo mutno raspoloženje sa voljenom osobom, niste zadovoljni.

BIK

Zabrinutost zbog dogovora ili poslovnog projekta koji ne ide onim tokom kojim ste se nadali da će funkcionisati. Ni na emotivnom planu ovo baš i nije savršen dan, muče vas nedoumice, sumnje, posmatrate voljenu osobu ispod oka i pitate se da li možete i koliko da joj verujete.

BLIZANCI

Ne baš naročito raspoloženje tokom ovog dana. Poslove obavljate mehanički, dok ste u mislima u ličnoj ili porodičnoj problematici koja vas zaokuplja. Ne dozvolite sebi da padate, pokušajte da dozvolite da vas jedna osoba animira, ili makar izađite i prošetajte na svežem vazduhu.

RAK

Danas možete dobiti predlog koji će vam u prvom trenutku izgledati fenomenalno. Međutim, kako dan bude odmicao i kako vi više budete razmišljali o tome, sve više ćete nailaziti na „rupe“ i nejasnoće. Ne odlučujte na brzinu, ovo nije vreme za tako nešto. Potrebno je dati sebi vremena.

Rakovi - ne odlučujte danas na brzinu, foto: Depositphotos/SIphotography
Rakovi - ne odlučujte danas na brzinu, foto: Depositphotos/SIphotography
.

LAV

Lako se oduševljavate tuđim poslovnim predlozima, ali to ne znači da trebate da umanjujete svoju ulogu u svemu ovome. Umesto da bespogovorno prihvatate ono što kažu drugi, iznesite i svoje ideje. Možda danas neće naći put do nadređenog ili saradnika, ali je bitno da kažete šta imate.

DEVICA

Imate dobre predloge i ideje ali nisam sigurna da bi one danas mogle zaživeti ili biti prihvaćene od strane saradnika. Ovo ne znači da treba da odustanete od njih, već samo da sačekate neki bolji trenutak da biste mogli ponovo da ih aktivirate. Nemojte biti razočarani, ovo je trenutni neuspeh.

VAGA

Muči vas nedoumica i razmišljate o jednom saradniku. Niste sigurni koliko je ova osoba prijateljski nastrojena prema vama i da li postoji neka vrsta konkurencije sa njene strane. I te kako je moguće da ste u pravu, pa vodite računa kakvim informacijama je snabdevate.

ŠKORPIJA

Smatrate da je malo verovatno da danas možete ostvariti ono što ste planirali. Raspoloženje vam je promenljivo, misli lutaju i teško vam je da se fokusirate i na najosnovnije zadatke. Moguće je da je ovo posledica nedoumice ili neraščišćene situacije sa osobom koja vam je draga.

Rakovi - ne odlučujte danas na brzinu, foto: Depositphotos/SIphotography
Rakovi - ne odlučujte danas na brzinu, foto: Depositphotos/SIphotography
.

STRELAC

Dobijate nejasne instrukcije od strane nadređene osobe koje vas veoma zbunjuju i niste sigurni kako trebate da se postavite. Ne radite ništa na svoju ruku, ali se ne ustručavajte da tražite objašnjenje. Bolje to, nego da posle ispravljate ono što ste uradili. Niste raspoloženi za razgovor sa partnerom.

JARAC

Ako danas budete žurili, više je nego sigurano da ćete pogrešiti. Niste organizovani, koncentracija vam je slaba i bolje je u ovakvim uslovima sesti, razmisliti, pa tek onda delati. Najbitnije je da na kraju dana budete zadovoljni onim što ste uradili. Intenzivno razmišljate o nekom i pravite planove.

VODOLIJA

Zabrinutost po materijalnim, finansijskim pitanjima, uglavnom će obeležiti ovaj dan. Troškovi i obaveze su došle na dnevni red i možete biti u velikim razmišljanjima kako da ovo rešite. Možda je bolje pustiti da cela situacija prespava. Sutra je novi dan i možda se rešenje ipak pronađe.

RIBE

Pokušavate da provalite šta poslovni saradnik zaista hoće od vas i kako da se postavite u jednoj situaciji. Najbitnije je da ne žurite i da izanalizirate one informacije koje imate. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promenama raspoloženja i u vama se budi nepoverenje.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/