Astro

Blizancima danas sve ide od ruke, Vage će konačno "ogrejati sunce", Vodolije ne mogu da sakriju osećanja

Kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za ovaj petak?

14.08.2020. - 06:30h
Sreća...
Sreća...foto: Depositphotos/VaDrobotBO

OVAN

Odličan dan za bilo kakvo pokretanje na polju posla jer ste izuzetno motivisani I obdareni željom za uspehom. Komunikacija I dogovori idu glatko I bićete više nego zadovoljni svojim rezultatima. Osoba koja vam se dopada se pokrenula prema vama I nagoveštava vam mogućnost susreta.

BIK

Pozitivan impuls I inspiracija po bilo kom pitanju vezanom za posao. Neke stvari ste raščistili I ostavili iza sebe I spremni ste da se na pravi način posvetite onome što dolazi. Želeli biste da pojačate komunikaciju sa jednom osobom, ali pokušavate da preko zajedničkih prijatelja iščačkate nešto o njoj.

BLIZANCI

Bilo šta da planirate da započnete danas može imati prave rezultate I uspeh. Dosta povoljan dan ne samo za posao, već I za finansijski segment ali I za emocije. Drago vam je što je vaš utisak o jednoj osobi ispao baš na mestu I sada slobodnije možete da se prepustite čavrljanju I komunikaciji.

RAK

Prisustvo Venere u vašem polju ličnosti danas daje vam izuzetno dobro raspoloženje, ali i mogućnost da na mnogo lakši i lepši način pokrenete bilo šta što vam je važno u poslovnom segmentu. Ako želite da osvojite nekoga, danas je pravi dan za pokretanje.