Astro

Rakovi su danas inspirativni, Device spremne da isprave greške i poprave odnose, dok Ribama jedna osoba ne izlazi iz glave

Mnogi znaci će osetiti olakšanje po pitanju komunikacije i odnosa sa drugim ljudima. Ruka pomirenja je danas na ceni. Kakva je vaša astro situacija?

15.08.2020. - 06:30h
Živeli
Živelifoto: Depositphotos/GaudiLab

OVAN

Ili je radna nedelja završena, ili vam je ostao samo još ovaj dan da odradite. U svakom slučaju moje je pitanje – zbog čega nervoza po pitanju posla? Ako se nervirate unapred, nemate razloga, budite zadovoljni što ste izgurali jednu napornu sedmicu i posvetite se nekim lepšim životnim radostima.

BIK

Umesto da se kao svi ostali dogovarate tokom radne nedelje, vi ste izabrali subotu da jurite i sastančite. Doduše, ne može se poreći da danas, u nešto opuštenijoj i ležernojoj atmosferi možete lakše sklopiti dogovor sa poslovnim saradnikom. Možda današnji dan i nije bio loš izbor za ovako nešto.

BLIZANCI

Danas su svi izgleda nešto posvećeni poslu, pa ste se i vi prihvatili onoga što niste zbog manjka vremena završili u prethodnim danima. Sigurno je da ćete posle toga sa voljenom osobom ili sa prijateljem, kolegom, najverovatnije otići na ručak ili večeru i na taj način dodatno začiniti ovaj lep dan.

RAK

Pravo je vreme da napravite prvi korak u jednom dogovoru, bez obzira na to da li je poslovna ili emotivna situacija u pitanju. Više ste nego inspirisani i dobro raspoloženi i ovo ćete preneti u komunikaciju sa osobom koja vam je bitna. Ovo može biti izuzetno inspirativan dan za vas.