Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, Rakovi ne mogu da sakriju nestrpljenje, Device troše više od planiranog...

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, foto: Depositphotos/boggy22
Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, foto: Depositphotos/boggy22
.

OVAN

Danas ste vrlo inspirisani i osećate veliki podstrek kada je posao u pitanju. Lako vam je da obavljate dnevne zadatke. Želite da na jači način definišete situacije sa poslovnim saradnicima. Odlična komunikacija s partnerom, ali i pravi trenutak da priđete nekome ko vam se dopada.

BIK

Zabrinutost zbog troškova, generalno – zbog finansijskog segmenta, obeležiće vam ovaj dan. Teško obuzdavate sebe i trošite iznad svojih mogućnosti. Obasućete osobu koja vam je draga pažnjom. Moguće je i da ćete izdvojiti sumu za kupovinu poklona emotivnom partneru.

BLIZANCI

Mesec u svojoj poslednjoj četvrtini vama iza leđa, nagoveštava da možda nije pravi trenutak da pokrećete nove poslove i dogovore. Bolje iskoristite ovaj dan da završite ono što je ostalo neobavljeno. Emotivno – sa partnerom se „kapirate“ lakše nego inače.

RAK

Osećate veliko nestrpljenje i podsvesni pritisak. Želite da što pre pokrenete dešavanja u poslovnom segmentu. Ipak, u ovakvom raspoloženju možete preterati i napraviti greške. Imate velike varijacije u raspoloženju kada je vaš emotivni život u pitanju.

Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, foto: Depositphotos/boggy22
Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, foto: Depositphotos/boggy22
.

LAV

Neke stvari polako dolaze na svoje mesto i vi možete jasnije da sagledate situaciju, iako je još mnogo toga ostalo nedorečeno i nedefinisano. Ipak, svesni ste da ćete uspeti da ostvarite jednu svoju poslovnu nameru. Imate dobar predosećaj u vezi jedne osobe – dopadate joj se i ona to počinje da pokazuje.

DEVICA

Dobro obratite pažnju na ono što dogovarate i potpisujete danas, jer dan i nije nešto naročito pogodan za realizaciju bitnih pitanja. Vaši troškovi rastu. U emotivnom segmentu – sa voljenom osobom danas možete imati jedan opušten, lep i kvalitetan odnos.

VAGA

Neke sitne provokacije od strane kolega jako vam smetaju, ali se trudite da zadržite korektan stav prema njima. Pokušajte da ne obraćate pažnju na druge, već se usmerite na svoje obaveze. Sada ste već skoro sasvim sigurni da neko pokazuje prema vama mnogo više od prijateljske zainteresovanosti.

ŠKORPIJA

Malo ste se „pogubili“ u svojim planovima. Ne pokušavajte da pokrenete sto situacija odjednom, jer to neće funkcionisati. Usmerite se samo na ono što vam je najbitnije. Analizirate ponašanje jedne osobe prema vama i ne umete tačno da odredite šta je ono što želi od vas.

Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, foto: Depositphotos/boggy22
Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, foto: Depositphotos/boggy22
.

STRELAC

Pazite u današnjim dogovorima jer možete ugovoriti nešto što je neisplativo ili što nosi mnogo veće obaveze nego što trenutno mislite. Dan je dobar isključivo za sve ono vezano za emotivna dešavanja, jer ste podstaknuti na pravi način partnerovim potezima i možete se lakše otvoriti.

JARAC

Imate osećaj da neke osobe u poslovnom segmentu svesno izbegavaju svoje obaveze ili obećanja prema vama. Bolje je da se danas oslonite samo na sebe. Potrebno je više razumevanja u odnosu sa voljenom osobom. To nije toliko teško kao što će vam na prvi pogled izgledati.

VODOLIJA

Iako mislite da ste proračunali i iskalkulisali sve, moguće je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste napravili pogrešnu procenu kada je neko poslovno dešavanje u pitanju. U emotivnom segmentu – izbegavajte pitanja za koja znate da ne možete u ovom trenutku rešiti sa voljenom osobom.

RIBE

Teško je da ćete danas biti u potpunosti „prisutni“ na poslu, iako ćete se truditi da svoje obaveze korektno obavljate. Vidi se da vas nešto muči i skreće vam pažnju. Nije vreme da obavljate ozbiljnije razgovore, naročito ako se vezuju za budućnost odnosa sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/