Astro

Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, Rakovi ne mogu da sakriju nestrpljenje, Device troše više od planiranog...

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

12.08.2020. - 06:30h
Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze
Ovnovi danas s elanom završavaju sve obavezefoto: Depositphotos/boggy22

LAV

Neke stvari polako dolaze na svoje mesto i vi možete jasnije da sagledate situaciju, iako je još mnogo toga ostalo nedorečeno i nedefinisano. Ipak, svesni ste da ćete uspeti da ostvarite jednu svoju poslovnu nameru. Imate dobar predosećaj u vezi jedne osobe – dopadate joj se i ona to počinje da pokazuje.

DEVICA

Dobro obratite pažnju na ono što dogovarate i potpisujete danas, jer dan i nije nešto naročito pogodan za realizaciju bitnih pitanja. Vaši troškovi rastu. U emotivnom segmentu – sa voljenom osobom danas možete imati jedan opušten, lep i kvalitetan odnos.

VAGA

Neke sitne provokacije od strane kolega jako vam smetaju, ali se trudite da zadržite korektan stav prema njima. Pokušajte da ne obraćate pažnju na druge, već se usmerite na svoje obaveze. Sada ste već skoro sasvim sigurni da neko pokazuje prema vama mnogo više od prijateljske zainteresovanosti.

ŠKORPIJA

Malo ste se „pogubili“ u svojim planovima. Ne pokušavajte da pokrenete sto situacija odjednom, jer to neće funkcionisati. Usmerite se samo na ono što vam je najbitnije. Analizirate ponašanje jedne osobe prema vama i ne umete tačno da odredite šta je ono što želi od vas.