Astro

Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze, Rakovi ne mogu da sakriju nestrpljenje, Device troše više od planiranog...

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

12.08.2020. - 06:30h
Ovnovi danas s elanom završavaju sve obaveze
Ovnovi danas s elanom završavaju sve obavezefoto: Depositphotos/boggy22

OVAN

Danas ste vrlo inspirisani i osećate veliki podstrek kada je posao u pitanju. Lako vam je da obavljate dnevne zadatke. Želite da na jači način definišete situacije sa poslovnim saradnicima. Odlična komunikacija s partnerom, ali i pravi trenutak da priđete nekome ko vam se dopada.

BIK

Zabrinutost zbog troškova, generalno – zbog finansijskog segmenta, obeležiće vam ovaj dan. Teško obuzdavate sebe i trošite iznad svojih mogućnosti. Obasućete osobu koja vam je draga pažnjom. Moguće je i da ćete izdvojiti sumu za kupovinu poklona emotivnom partneru.

BLIZANCI

Mesec u svojoj poslednjoj četvrtini vama iza leđa, nagoveštava da možda nije pravi trenutak da pokrećete nove poslove i dogovore. Bolje iskoristite ovaj dan da završite ono što je ostalo neobavljeno. Emotivno – sa partnerom se „kapirate“ lakše nego inače.

RAK

Osećate veliko nestrpljenje i podsvesni pritisak. Želite da što pre pokrenete dešavanja u poslovnom segmentu. Ipak, u ovakvom raspoloženju možete preterati i napraviti greške. Imate velike varijacije u raspoloženju kada je vaš emotivni život u pitanju.