Astro

Blizanci danas na sve misle osim na posao, Škorpije su se "bacile" u velike planove, Ribama je neophodan odmor

Bikovi ne mogu da sakriju netrpeljivost prema nekim kolegama, Vage su na momente uznemrene, Jarčevima stiže poziv za izlazak...

11.08.2020. - 06:30h
Ribama je neophodan odmor
Ribama je neophodan odmorfoto: Depositphotos

OVAN

U prvom delu dana će još uvek biti nekih napetih situacija vezanih za posao, ali kako dan bude odmicao – ovo će ići ka smirivanju. Dobar momenat da odradite nešto što ste zapostavili od obaveza. U emotivnim odnosima danas može biti pojačana ljubomora.

BIK

Trudićete se da se postavite drugačije prema saradnicima, jer shvatate da vas neki od njih koriste. Takođe, nećete moći da sakrijete netrpeljivost prema pojedinim kolegama. U emotivnom segmentu – pokušavate da otkrijete da li partner krije nešto od vas.

BLIZANCI

Potrebno vam je dosta koncentracije i organizovanosti da biste iz ovog dana isplivali bez većih grešaka kada je posao u pitanju. Misli vam lutaju i niste fokusirani. Emotivno – razmišljate o osobi sa kojom biste želeli da ostvarite jaču komunikaciju i koja vam se jako dopada.

RAK

Okolnosti vas pritiskaju da donesete odluke, a vi niste sigurni da li je ovo pravi izbor za vas. Sve ono vezano za saradničke odnose danas vam odvlači energiju i donosi napetost i nervozu. U emotivnom segmentu – osećate jaku privlačnost i strast prema nekom koga znate od ranije.