Astro

Bikovi danas s lakoćom obavljaju sve poslove, Vage intenzivno razmišljaju o nekome, Vodolijama nedostaje takta...

Ovnovi neka pokušaju da izbegnu svaku raspravu, Strelčevi su danas meta Amorovih strela...

10.08.2020. - 06:30h
Bikovi danas s lakoćom obavljaju sve poslove
Bikovi danas s lakoćom obavljaju sve poslovefoto: Depositphotos/Y-Boychenko

OVAN

Pojačane tenzije i napete situacije kroz posao mogu biti prisutne tokom ovog dana. Za vas je najbolje da pokušate da se ne uključujete u rasprave. Sačekajte da se tenzije smire. Partner vas danas može pomalo izluđivati svojom posesivnošću i potrebom za ljubavlju i pažnjom.

BIK

Današnji dan donosi vam jaku sposobnost dogovaranja, komunikacije sa poslovnim partnerima i saradnicima. Možete pokrenuti neke zanimljive poslovne priče. Emotivno – napetost u porodičnom segmentu – pokušajte da se više prilagodite onima sa kojima živite.

BLIZANCI

Biće vam teško da danas zadržite svoju smirenost u nekim situacijama u poslovnom segmentu, i jedino mogu da vam preporučim da se potrudite koliko je to u vašoj moći. U vašem okruženju prisutna je nervoza i svadljivi ljudi. Emotivno – partner ne razume vaše promene raspoloženja.

RAK

Neke jake poslovne mogućnosti mogu se otvoriti pred vama tokom ovog dana. Ne oklevajte, vredi upustiti se u ove priče. Neki od vas biće zabrinuti zbog finansijskog segmenta ili imati veće troškove. Pokazujete preveliku posesivnost kada je voljena osoba u pitanju.