Astro

Nova nedelja: Bikovi se osećaju savršeno, Ovnovi uspevaju da stave “stvari na svoje mesto”, ali nekim znakovima nije sve ružičasto

Kakva je nova nedelja gledano iz astro ugla. Kome će cvetati ruže, a ko će još morati da se pomuči, pogledajte.

09.08.2020. - 16:15h

LAV

Hrana

Istina je da se u ovoj nedelji dosta trošite i da vam je potrebna jača hrana, ali to ne znači prejedanje i neumerenost, čemu ćete itekako biti skloni. Ma divni ste i sa kojim kilogramom više, nije u tome problem. Ali ne opterećujte želudac.

Ljubav

Vi kao vi ste u ovoj sedmici dobro. Svesni ste sebe, uglavnom znate šta želite a šta ne želite – igrate po svojim pravilima i ta igra vam super odgovara. I pored odlične energije koja vas lično nosi, za korektan odnos sa partnerom će biti potrebno usklađivanje, prilagođavanje – a nešto nisam sigurna da ste u ovakvom fazonu trenutno. No, neće biti sukoba – primirje je na snazi. Uživajte u ovoj nedelji jer ona po vas jeste dobra. Slobodni Lavovi – ljubav vam je iza leđa, a strast vam je otvorila puteve ka sebi. Gde ćete, šta ćete, kako ćete – vi to sada vidite. Jake su ovo strasti, mora se priznati. Možda da probate?

Posao

Poslovno u početku neće funkcionisati po vašim zamislima – ali će kasnije sve da se uklopi i da legne na svoje mesto. Morate malo da se nervirate i da dramite – pa šta biste vi bez toga? Iako to neće u prvoj fazi izgledati baš tako – ovo jeste sedmica sa odličnim povoljnostima po vas i zaista bi ih trebalo iskoristiti. Malo mi fušerišete kada su obaveze u pitanju – vučete neke repove kojih nikako da se rešite. I pored dobre energije koja vas nosi ipak neka pitanja odlažete i nikako da se sa njima uhvatite u koštac.

Novac

Neki manji troškovi moraju da vas potrefe, ali generalno – nije finansijski loša sedmica pred vama.

Zdravlje

Mlađi – vi ste dobro. Stariji – cirkulacija, pritisak, moguća i sunčanica i alergije na sunce.

DEVICA

Hrana

Nije dobar trenutak da krenete sa nekim novim režimom ishrane, jer ćete imati problem da se prilagodite, a i rezultati će se jako sporo pokazivati. Sledeću nedelju ostavite za početak dijete, a ove sedmice se samo potrudite da ne preterujete ni u čemu.

Ljubav

Duži vremenski period unazad koji je vama lično doneo teskobu na mnogim poljima i veliki pritisak okolnosti, odrazio se i na vaše emotivne relacije i to poprilično. Ovih dana niste loše raspoloženi, ali ste kao ošamućeni – funkcionišete,polako iz dana u dan prikupljajući energiju i oporavljajući se. Partner je i dalje u velikim obavezama i stisnut, ali ima prostora da u ovom periodu bude nekih lepih i opuštenih zajedničkih momenata. A i malo da ta strast živne između vas dvoje. Slobodne Device – isti ti aspekti strasti zaista jesu otvoreni i pred vama. Moguć početak novog, poprilično vatrenog odnosa.

Posao

Polako se vama u glavi slažu kockice. U periodu ste pravljenja planova, razmišljanja – neke situacije se otvaraju same od sebe, pokazujući vam da izlaza ima, ali i da postoji prostor da uradite ono što vam je bitno. U ovoj nedelji obratite veliku pažnju na „znakove pored puta“, obratite pažnju i na nove osobe koje vam ulaze u život i na njihove predloge i savete. Sve ovo itekako će u narednom, vrlo skorom periodu otvoriti pred vama velike mogućnosti da napravite značajne poslovne zaokrete.

Novac

Nije ta finansijska situacija sada baš toliko loša.

Zdravlje

Jedino što vam je sada potrebno jeste odmor. I mir. I bićete kao novi.

VAGA

Hrana

Vage će preterivati i tu nema šta posebno da se priča. Ako želite da održite svoju vitku liniju, moraćete mnogo da se krećete i budete aktivni. U suprotnom – kilogrami će se samo lepiti za vas. Videćete I sami – imate periode kada zaboravljate na hranu u potpunosti….i one druge, kada čistite sve pred sobom.

Ljubav

Kao i ostali kardinalni znaci i Vage su u nepovoljnom periodu po mnogim pitanjima, a nekako ta vaša emotivna stabilnost ipak uvek izbija na prvo mesto. Vaša vladarka je trenutno u znaku Raka koji vam nije srodan i koji vam donosi pojačanu emotivnost i osetljivost sa kojom se vi baš i ne snalazite najbolje. Ako ništa drugo, trenutno se ne vide neki žestoki lomovi i problemi u partnerstvima. Prijatelji vas čupaju i donose vam osmeh na lice i opuštenost. Budite što više sa njima. Slobodne Vage – što više se okrenite ka zabavi a što manje okupirajte svoj mozak, misli i srce prošlošću i neispunjenim emotivnim očekivanjima.

Posao

Nedelja je odlična za posao. Naravno, to ni malo ne znači da je lagana i opuštena ali ipak ćete vi plivati u njoj poprilično dobro. Lakše ćete obavljati poslove, lakše ćete se boriti sa situacijama koje vam dolaze. Jeste da se osećate kao da niste na svom maksimumu i da vam fali energije za sve, ali mora se priznati da će ovaj period ipak doneti pomake i povoljnosti po vas. Postoji prostor i za nove poslovne šanse koje bi trebalo iskoristiti, pa čak i ako ste svesni da će to znatno povećati vaše obaveze.

Novac

Novca će biti.

Zdravlje

Vi ste nekako „na pola“, pa samim tim postoji prostor za sitne zdravstvene začkoljice.