Astro

Blizanci su ove nedelje kao preporođeni, kao i Lavovi koji osećaju podsticajnu energiju pod uslovom da je sve "po njihovom"

Novi dan i novi izazovi za svaki horoskopski znak. Da li će biti podsticajan ili ćete biti blokirani, zakočeni, željni dobrog odmora, saznajte u nastavku.

09.08.2020. - 06:30h

LAV

Energija ovog dana je dosta podsticajna za vas, i tera vas na pokret, ali samo ako idete u pravcu koji vama lično odgovara. Niste spremni da se prilagođavate niti da se uklapate sa drugima, smatrate da su vaše ideje najbolje i durićete se ako drugi imaju drugačije zamisli.

DEVICA

Teško ćete se danas uklapati sa drugima jer vam je potrebno vreme samo za sebe. Niti ste sebični niti nespremni na kompromis, ali jednostavno – stiglo vas je dosta toga iz prethodne sedmice i želite da malo odmorite mozak i da se opustite. Danas se vodite onim što vama najviše prija.

VAGA

Ako vam bilo šta smeta u vašim relacijama danas, bez obzira da li su one poslovne, emotivne, prijateljske ili porodične – nećete moći da se uzdržite od komentarisanja i provokacije. Sigurno je da ćete ovakvim svojim stavovima povrediti neke ljude, ali ni vi se nećete osećati dobro.

ŠKORPIJA

Pokušavate da uklopite sve, ali nešto uvek iskače iz koloseka i pravi problem. Danas očekujte nervozu zbog drugih, ali očekujte isto tako da ćete i vi njima unositi nemir i rastrojstvo. Dan kada je lako od sitnice napraviti svađu. I u emotivnim odnosima će se potegnuti neka neugodna pitanja.