Astro

Blizanci su ove nedelje kao preporođeni, kao i Lavovi koji osećaju podsticajnu energiju pod uslovom da je sve "po njihovom"

Novi dan i novi izazovi za svaki horoskopski znak. Da li će biti podsticajan ili ćete biti blokirani, zakočeni, željni dobrog odmora, saznajte u nastavku.

09.08.2020. - 06:30h
Zajedno
Zajednofoto: Depositphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Zacrtali ste neke planove za danas i teško je da ćete odustati od svojih namera. Moguće je da emotivni partner ili prijatelji baš i neće biti raspoloženi za vaše ideje, ali verovatno je da ćete ih ipak privoleti na svoju stranu. Dan kada imate višak energije i potrebno je da provodite vreme u pokretu.

BIK

Svesni ste da danas morate da se posvetite porodičnim obavezama, a ni malo vam nije do toga. Bićete nervozni i nespremni za bilo koju vrstu dogovora. Ono što bi vam u ovom trenutku prijalo jeste da se u potpunosti povučete i izolujete od svih. Na žalost, malo je verovatno da će se to i dogoditi.

BLIZANCI

Danas ćete se osetiti kao nova osoba. Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa i sada nastavljate dalje. Vreme je odlično za provesti se i izaći sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima. Nemojte propustiti da što više budete aktivni i u pokretu, to će vam dodatno prijati.

RAK

Morate da napravite izbor između više opcija za ovaj dan. Dok vas sa jedne strane čekaju obaveze prema porodici, sa druge strane imate poziv koji biste jako voleli da prihvatite. Pokušavaćete da ova dva uklopite, ali je malo verovatno da ćete uspeti. Moraćete nečemu da date prioritet.