Astro

Nagomilali su se problemi, a ove subote Device ih rešavaju postavljanjem ultimatuma, Lavovi tražeći kompromis, a Vage odlaganje…

Ovnovi moraju biti posebno oprezni sa partnerom. A kakav je vaš današnji dan sa astrološkog aspekta, saznajte.

08.08.2020. - 06:30h

LAV

Na kraju ste živaca što se nekih stvari tiče, ali pokušavate da zadržite smirenost i da ne reagujete. Ako danas imate poslovnih obaveza, vodite računa u odnosu sa kolegama, jer su tenzije dosta naglašene. Rešili ste da stavite tačku na jednu raspravu sa emotivnim partnerom. Oboje želite kompromis.

DEVICA

Postavićete danas neku vrstu ultimatuma poslovnom saradniku ili kolegi. Ne možete više zaista da tolerišete neke stvari, pogotovo što i vas lično usporavaju. Niste sigurni kako da ispravite jednu situaciju sa emotivnim partnerom, ali ćete se potruditi da se ovo reši što pre.

VAGA

Današnji poslovni tempo vam ne odgovara u potpunosti, jer ide vrlo skokovito. U pojedinim trenucima nema dešavanja i sve je statično, a onda odjednom naleti gomila posla. Teško se uklapate, ali pokušavate da pratite. Malo ste neraspoloženi i to emotivni partner i vidi i oseća.

ŠKORPIJA

Emotivniji ste nego inače i teško ćete uspevati da se posvetite svojim dnevnim obavezama. Ukoliko radite, potrudićete se da otaljate ono što imate od posla i da se okrenete na drugu stranu. Neophodan vam je susret sa voljenom osobom jer počinje jako da vam nedostaje.