Astro

Nagomilali su se problemi, a ove subote Device ih rešavaju postavljanjem ultimatuma, Lavovi tražeći kompromis, a Vage odlaganje…

Ovnovi moraju biti posebno oprezni sa partnerom. A kakav je vaš današnji dan sa astrološkog aspekta, saznajte.

08.08.2020. - 06:30h
Razmisliti pa rešiti
Razmisliti pa rešitifoto: Depositphotos/peshkova

OVAN

U prvom delu dana nećete biti baš najraspoloženiji, jer neke situacije ne idu onako kako ste vi to zamislili. Možda niste realno sagledali neke činjenice. Drugi deo dana je već bolji i tada vam se predlaže neki izlazak ili rekreacija. Partner je osetljiv, ne pritiskajte ga.

BIK

Svesni ste da imate obaveze koje morate odraditi u prepodnevnim satima, ali ste pomalo umorni od svega i više je nego verovatno da ćete ih samo otaljati. Vreme želite da provedete na drugačiji način, u kontaktu sa osobom koja vam je bitna i kojoj ćete posvetiti popodne i večernje sate.

BLIZANCI

I vas u toku prepodneva može stići umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ovo nije dobro vreme da obavljate obaveze za koje je potrebna koncentracija ili preciznost jer vam misli previše « lete ». Ako možete, iskoristite ovaj dan da se više odmorite i posvetite sebi ili osobama koje volite.

RAK

Vaši planovi su se iskomplikovali ili se odvijaju veoma loše. Shvatate da ćete morati da ih promenite ili da se usaglasite sa trenutnim okolnostima, a to vam ni malo ne odgovara. Teška srca ćete pristati na kompromis. Razvedrite se u drugom delu dana u kontaktu sa nekim osobama koje su vam drage.