Astro

Škorpije danas konačno mogu da odahnu od obaveza, Strelčevima stižu dobre vesti

Blizanci "postavljaju na mesto" svakog ko pokuša da manipuliše njima, Vagama predstoji zanimljiv susret...

06.08.2020. - 06:30h
Strelčevima stižu dobre vesti
Strelčevima stižu dobre vesti foto: Depositphotos/nebojsa.ki@gmail.com

OVAN

Na pravi način uspevate da izađete na kraj sa jednom poslovnom problematikom i unapred se radujete dobro obavljenom poslu. Voljena osoba i vi danas možete razgovarati o zajedničkim planovima za kraće putovanje. Možda već tokom ovog vikenda. Dobro raspoloženje tokom celog dana.

BIK

Napravili ste dobar plan dnevnih aktivnosti i imate nameru i da ga se pridržavate. Ovo će vam uglavnom polaziti za rukom, a ako i bude nekih sitnih promena, to se neće drastičnije odraziti na vas. Dan je dobar za kontakt sa voljenom osobom, ali i za druženje sa prijateljima ili izlazak sa simpatijom.

BLIZANCI

Pokušavate da neke situacije okrenete u svoju korist i više je nego verovatno da ćete u tome i uspeti. Ako neko bude pokušavao da manipuliše vama ili da vas uslovljava, brzo ćete mu pokazati njegovo mesto. Neko vam se sve više uvlači u misli i ne možete da se otrgnete privlačnoj snazi te osobe.

RAK

Danas uradite nešto samo za sebe. Napravite dogovor o nekom privatnom ili dodatnom posliću, aktivirajte se oko nekih svojih ličnih obaveza koje ste zapostavili. Emocije vas jako drmaju i potrebno vam je da provedete vreme i sa voljenom osobom. Prilika za to će se i ukazati u večernjim satima.