Astro

Ovnovi danas imaju sve šanse da "istrtljaju" važne informacije kome ne bi trebalo, Vodolije ponovo "jure glavom kroz zid"...

Blizanci su raspoloženi za flert, Škorpije se vode dvostrukim standardima, a Strelčevi, ma koliko im to teško palo, danas moraju da se prilagode drugima...

05.08.2020. - 06:30h
Ovnovi danas imaju sve šanse da 'istrtljaju' važne informacije kome ne bi trebalo
Ovnovi danas imaju sve šanse da "istrtljaju" važne informacije kome ne bi trebalofoto: Depositphotos

LAV

Teško će biti da danas sačuvate svoj mir i ravnotežu jer vam smetaju ponašanja drugih, ali i njihove konstantne primedbe. Pokušajte da se više posvetite onome što je vaš prioritet. Osećate nepoverenje prema voljenoj osobi zbog nekih njenih izjava. Ne potencirajte na raspravama.

DEVICA

Nemojte dozvoliti da drugi utiču na vaše mišljenje po nekom pitanju. Ne potpadajte pod uticaj drugih, imate svoju glavu pa sami donosite zaključke. U susretu sa osobom koja vam se dopada trudite se da ne pokažete zainteresovanost i time samo odlažete konkretnija dešavanja.

VAGA

Potrebna vam je sva vaša koncentracija, jer mnogo toga nije na vašoj strani. Još vam samo fali da i vi pravite greške. Niste inspirisani za konkretniji pomak u komunikaciji sa osobom koja vam je simpatična i očekujete da se ona angažuje više. Dosadilo vam je da jurite za njom.

ŠKORPIJA

Teško vam je da procenite da li je osoba sa kojom ste u komunikaciji danas iskrena ili manipulativna. Bićete vrlo oprezni i nećete želeti da se konkretnije postavite prema njoj. Danas imate dvostruke standarde – flertujete, ali u isto vreme se nervirate što vam partner ne posvećuje pažnju.