Astro

Ovnovi danas imaju sve šanse da "istrtljaju" važne informacije kome ne bi trebalo, Vodolije ponovo "jure glavom kroz zid"...

Blizanci su raspoloženi za flert, Škorpije se vode dvostrukim standardima, a Strelčevi, ma koliko im to teško palo, danas moraju da se prilagode drugima...

05.08.2020. - 06:30h
Ovnovi danas imaju sve šanse da 'istrtljaju' važne informacije kome ne bi trebalo
Ovnovi danas imaju sve šanse da "istrtljaju" važne informacije kome ne bi trebalofoto: Depositphotos

OVAN

Očigledno je – jedan problem rešite, drugi se postavi kao sledeći prioritet. Danas tenzije u komunikaciji sa drugima, najviše zbog nerazumevanja. Nemojte drugima poveravati neke bitne informacije niti deliti svoje tajne. Malo razumevanja u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Opet klackanja u poslovnom segmentu, ali do sada ste već naučili kako da se sa ovim izborite. Pokušajte da na pravi način razumete šta neko pokušava da vam objasni, ovo vam samo može ići u prilog. Ne sumnjajte u osećanja osobe koja je pored vas.

BLIZANCI

Neko pokušava na manipulativan način da utiče na vas. Donekle ste svesni ovoga, ali ste ipak spremni da ovoj osobi izađete u susret. Pazite da ne naškodite sebi. Vaša pažnja danas u emotivnom segmentu može biti okrenuta na više strana. Zainteresovani ste za flertovanje.

RAK

Od ranog jutra neko će uticati na vaše raspoloženje. Ne možete da razumete kako se ljudi tako olako mogu odnositi prema onome što im je obaveza. Ne gledajte druge, posvetite se sebi. Nema razloga da strahujete da li je voljena osoba u dobrom raspoloženju prema vama.