Astro

Blizanci danas "uzimaju stvar u svoje ruke", Ribe lako "navode vodu na svoju vodenicu"...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

04.08.2020. - 06:30h
Ribe lako 'navode vodu na svoju vodenicu'...
Ribe lako "navode vodu na svoju vodenicu"...foto: Depositphotos/vadimphoto1@gmail.com

LAV

Maksimalno ste profesionalni prema svojim obavezama i brzo ćete primetiti koliko vas neki ljudi podržavaju u vašim planovima. Partner je promenio svoje planove da bi se uklopio sa vama i očekuje od vas da to i cenite. Iznenadite ga nekim sitnim poklonom ili znakom pažnje.

DEVICA

Pozitivno i podsticajno raspoloženje i velika volja da se neke stvari i situacije završe ili makar privedu kraju. Budite pažljivi i ne žurite, još uvek je otvoren prostor za greške. Danas je odlično vreme da sa voljenom osobom porazgovarate o problemima u vašem odnosu.

VAGA

Imate pozitivan odziv i odgovor od jednog poslovnog saradnika. Drago vam je što ste uspeli na pravi način da mu predočite svoje ideje i predloge. Primenite danas ovo i u odnosu sa osobom koja vam je emotivno bitna – druga strana je voljna da se uskladite i posvetite pažnju jedno drugom.

ŠKORPIJA

Danas sve nebitne stvari ostavite po strani i posvetite se onome što je prioritet, a što će se već u jutarnjim satima izdvojiti. Ne brinite se, stižete na vreme sve. Jake emocije se danas bude u vama, ceo dan ćete razmišljati o voljenoj osobi i jedva čekati da je vidite u večernjim satima.