Astro

Blizanci danas "uzimaju stvar u svoje ruke", Ribe lako "navode vodu na svoju vodenicu"...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

04.08.2020. - 06:30h
Ribe lako 'navode vodu na svoju vodenicu'...
Ribe lako "navode vodu na svoju vodenicu"...foto: Depositphotos/vadimphoto1@gmail.com

OVAN

Dobar je dan da ispravite neke propuste ili da završite sa situacijama, poslovima koji su vas opterećivali. Brzo mislite, brzo se aktivirate pa iskoristite lepe podsticaje koje vam ovo vreme daje. Pravi je trenutak i da sa voljenom osobom poboljšate komunikaciju, da porazgovarate na lep način.

BIK

Saradnici pozitivno reaguju na vaše predloge i danas će se lako doći do kompromisnih rešenja. Ne ustručavajte se da iznesete svoje stavove, ima zainteresovanih da vas saslušaju. Pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo – čak i sitna pažnja će obradovati partnera.

BLIZANCI

Danas em imate pravu motivaciju, em i te kako možete neke stvari u poslovnom segmentu pokrenuti. Opametili ste se što se nekih ljudi tiče i njihovi postupci danas neće uticati na vas. Dobili ste potvrdu da je jedna osoba zainteresovana za vas. Tokom celog dana možete imati komunikaciju sa njom.

RAK

Shvatate da danas možete ostvariti neki vaš plan, iako vam je u početku delovalo kao da je previše ambiciozan. Prihvatite nečije savete i predloge jer vam iznosi zanimljive detalje o saradnji koju vam nudi. Objasnite voljenoj osobi da i pored nervoze koju osećate, to nema veze sa njom lično.