Astro

Vagama danas ništa nije teško, Škorpije su srećne i tu sreću žele da podele sa svima, Strelčevi su promenljivog raspoloženja...

Šta su vama zvezde priredile za prvi dan avgusta?

01.08.2020. - 06:30h
Škorpije su srećne i tu sreću žele da podele sa svima
Škorpije su srećne i tu sreću žele da podele sa svimafoto: Depositphotos/johan-jk

LAV

One ideje koje imate možete iskoristiti vezano za posao ako radite, ili se ako ne radite posvetiti organizaciji druženja sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Povremeno ste napeti, pa bi vam prijalo da izbacite svu tu energiju iz sebe u jednom danu koji obećava dobro raspoloženje.

DEVICA

Danas ćete se posvetiti onim obavezama koje niste stigli da odradite u prehodnim danima. Neće ovoga biti puno, a i vi ste u dobrom raspoloženju, pa sve ide brže nego što ste očekivali. Stići ćete i da se odmorite kod kuće i spremite za izlazak sa prijateljima ili voljenom osobom.

VAGA

Jaka, podsticajna energija tokom celog dana, pa ćete verovatno završiti više od onoga što ste planirali. Ništa vam nije teško, nosi vas talas optimizma, pa ćete i u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom biti dobro raspoloženi, spremni na ustupke i sitne znake pažnje.

ŠKORPIJA

Imate još neke poslovne obaveze koje morate odraditi, a onda se spremate na susret sa prijateljima ili voljenom osobom. Budite sigurni da ćete verovatno potrošiti dosta, ali daleko od toga da ćete žaliti. Osećate se dobro i želite da svoje raspoloženje podelite sa ljudima koji su vam najbliži.