Astro

Vagama danas ništa nije teško, Škorpije su srećne i tu sreću žele da podele sa svima, Strelčevi su promenljivog raspoloženja...

Šta su vama zvezde priredile za prvi dan avgusta?

01.08.2020. - 06:30h
Škorpije su srećne i tu sreću žele da podele sa svima
Škorpije su srećne i tu sreću žele da podele sa svimafoto: Depositphotos/johan-jk

OVAN

Tokom današnjeg dana ste puni samopouzdanja pa ako radite iskoristite ovo da pokrenete pitanja koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – neko želi komunikaciju sa vama i angažovaće se da vas animira i eventualno ubedi na susret. U postojećim vezama jačanje strasti, zadovoljstvo.

BIK

Ako ste danas u dilemi po bilo kom pitanju, najbolje bi bilo da uzmete malo vremena za sebe i dobro razmislite o svom sledećem potezu. Bitno vam je da uradite ono što je najbolje za vas, ali ne želite ni da drugi budu oštećeni. Zadovoljstvo u ljubavi.

BLIZANCI

Potrebno vam je da vas neko podrži u onome što ste sebi dali u zadatak, ali je pitanje da li će drugi biti u mogućnosti ili u raspoloženju za tako nešto. U odnosu sa partnerom možete delovati nezainteresovano ili distancirano, pa voljena osoba može potencirati na objašnjenju.

RAK

Danas se pred vas mogu postaviti komplikovane situacije koje ćete morati brzo da rešavate. Ukoliko radite ovo može biti vezano za dogovor sa saradnikom. Ili se pak može prebaciti u vaše emotivne odnose gde ćete morati da se objašnjavate sa voljenom osobom oko sitnica.