Astro

Petak je: Bikove očekuju velike promene, Vodolijama neko šalje pomešane signale, Ribe zbunjuju sve oko sebe

Šta su vama zvezde priredile za poslednji dan ovog jula?

31.07.2020. - 06:30h
Ribe zbunjuju sve oko sebe
Ribe zbunjuju sve oko sebefoto: Depositphotos/kues

LAV

Iako će ispasti da morate da posvećujete pažnju poslovnom segmentu, ono što vam je danas ipak prioritet jeste samo i isključivo vezano za ljubav. Drugima delujete hladnokrvno, dok ste iznutra jako uznemireni. Neko je poremetio vaše ustaljene tokove i ne možete tu osobu da izbacite iz glave.

DEVICA

Morate više da se posvetite svojim ličnim prioritetima u toku današnjeg dana, a oni ne moraju biti vezani za posao. Neke porodične obaveze mogu vam oduzeti dosta vremena, pa će pojedine Device izabrati da uzmu slobodan dan. U prolazu, na ulici možete naleteti na nekog koga odavno niste videli.

VAGA

Možete smatrati da vam neko prećutkuje neke stvari, ali ne želite da insistirate i pustićete da sve ide svojim tokom. Vaše emotivne težnje danas mogu biti ostvarene kroz susret ili jaku komunikaciju sa osobom koju pokušavate da približite sebi. U postojećim odnosima danas podsticajan i dobar dan.

ŠKORPIJA

Možete misliti da vam je neka prilika iskliznula iz ruku i osećati se u prvom delu dana dosta loše. Međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da šanse još uvek postoje i bacićete se na posao. Aktivni ste u emotivnom segmentu i pružate partneru svu pažnju koja mu je sada potrebna.