Astro

Petak je: Bikove očekuju velike promene, Vodolijama neko šalje pomešane signale, Ribe zbunjuju sve oko sebe

Šta su vama zvezde priredile za poslednji dan ovog jula?

31.07.2020. - 06:30h
Ribe zbunjuju sve oko sebe
Ribe zbunjuju sve oko sebefoto: Depositphotos/kues

OVAN

Danas vesti na sve strane – vesti o poslu, vesti o novcu. Možete biti malo stegnuti i razmišljati da li se to baš vama događa, ali brzo ćete se opustiti i shvatiti da možete da se radujete jer informacije nisu loše. Ovaj dan može doneti prekretnicu u emotivnim dešavanjima.

BIK

Dan koji će doneti velike promene. Koliko god sam početak i jutro na poslu mogu delovati statično, a vi ne u baš nekom bajnom raspoloženju, i sami ćete videti kako će se brzo stvari promeniti. Sve vezano za posao i materijalno donosi vam nove vesti. U emotivnom delu – iznenađenje.

BLIZANCI

I današnji dan je dosta podsticajan za vas. Možda to neće izgledati na samom njegovom početku, pogotovo ako vam nadređeni skrene pažnju na neku grešku, ali ostatak dana donosi zanimljive vesti a i vrlo podsticajna dešavanja na polju ljubavi. Neke priče se brzo zahuktavaju.

RAK

Ako vas podsete da ste zanemarili neku svoju poslovnu obavezu, ne padajte odmah. Ispravite i nastavite dalje. Ne dozvolite da vam ovo pokvari raspoloženje, pošto današnji dan ima i neke lepe stvari za vas. Emotivni segment je u velikom usponu i ovde može biti prijatnih iznenađenja.