Astro

Rakovi danas nikako da se "spuste sa sedmog neba", Device ne mogu da se "odbrane" od dobrih vesti, Škorpije ugovaraju tajni susret

Šta su vama zvezde priredile za ovaj vreli četvrtak?

30.07.2020. - 06:30h
Rakovi danas nikako da se 'spuste sa sedmog neba'
Rakovi danas nikako da se "spuste sa sedmog neba"foto: Depositphotos/boggy22

OVAN

Drugi vam danas mogu pomoći da ostvarite planove. Potrebno je samo da promenite svoj stav i prestanete da predstavljate sebe kao da vam nije potreban niko na ovom svetu. U emotivnom segmentu pustite da stvari idu svojim tokom, sve je u redu između vas i voljene osobe.

BIK

Napravili ste dobar poslovni dogovor i danas vam od toga ide satisfakcija kroz pohvalu od strane nadređenog ili materijalna dobit. Ovaj dan i u emotivnom segmentu može biti dosta dobar, jer vi i partner lako nalazite zajednička rešenja i razmišljate na isti način. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Danas velika posvećenost poslovnim obavezama, ali uspećete da u sve to uglavite i svoje vreme za partnera. Danas može doći do značajnih kontakata i u poslovnom segmentu, ali mogu vam se pojaviti i neki novi ljudi koji vas mogu emotivno zaintrigirati i koje ćete želeti bolje da upoznate.

RAK

U poslovnom segmentu dan će se odvijati dosta dobro, imate podršku od strane kolega i pretpostavljenih, a prija vam što je jedna procena poslovnog projekta s vaše strane ispala više nego dobro. Međutim, vama najviše razmišljanja i pažnje odlazi na ljubavni segment, koji je danas jak.