Astro

Blizanci su danas usredsređeni na posao i rezultati su odmah vidljivi, Ribe ne mogu da sakriju osećanja - sve im "piše na licu"

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

29.07.2020. - 06:30h
Blizanci su danas usredsređeni na posao
Blizanci su danas usredsređeni na posaofoto: Depostphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Danas obratite pažnju na finansijski momenat u dogovorima. Blizu ste perioda kada će mnoge stvari doći na preispitivanje, naročito odnosi koji su vam bitni. Podsticajna energija tokom celog dana. Emotivno – neočekivan poziv za izlazak ili susret.

BIK

Možda mislite da je u ovom trenutku situacija sa nekim dogovorima zakočena i teža od onoga što priželjkujete, ali koliko vidim, stvari idu brzo ka promenama na bolje. Danas je moguće jedno značajno novo poznanstvo. Osoba može biti nešto starija od vas.

BLIZANCI

Danas ste najviše usmereni na komplikovane obaveze. S obzirom na to koliko ste posvećeni ovom segmentu, sigurno je da ćete vrlo brzo videti rezultate. Samo je potrebno strpljivo i istrajno nastaviti. Posvetite se onim stvarima koje su vam prioritet. Emotivno – korektan odnos sa partnerom.

RAK

I sami ste svesni da se po pitanju nekih dogovora stvari baš i ne odvijaju nabolje, pa budite zadovoljni što ćete jednim delom uspeti da pokrenete situaciju sa mrtve tačke. U postojećim odnosima danas više nežnosti, senzualnosti, strasti.