Astro

Ovnovi bi se danas samo svađali; Devicama posao izmiče kontroli; Vage pod stresom

Šta su vam zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

27.07.2020. - 06:30h
žena pod stresom
žena pod stresomfoto: Depositphotos/diego_cervo

OVAN

Smeta vam što drugi pokušavaju da utiču na vaše mišljenje iako ste im više puta dokazali da ste osoba koja je sposobna da razmišlja svojom glavom. Ako budete odreagovali može doći i do rasprave. Bolje je povucite se. Emotivni partner ima planove koji vas ne uključuju.

BIK

Svesni ste da ste sami isprovocirali jednu situaciju, pa sada ćutite i trpite ono što se dešava. Najradije bi povukli neke reči ili poteze, ali to je sada nemoguće. Makar odreagujte onako kako treba na sve ovo – smirujte, balansirajte, pokušajte na lep način. Malo turbulentan dan za emotivne veze.

BLIZANCI

Dobro saslušajte šta neko pokušava da vam kaže ili na šta se trudi da vam skrene pažnju. Nemojte se olako odnositi prema savetima . Ovaj obrazac ponašanja možete primeniti i u odnosu sa partnerom što može izazvati njegovu burnu reakciju. Smirujte situaciju.

RAK

Možete biti neraspoloženi što vaši predlozi ne nailaze na razumevanje od strane ljudi sa kojima sarađujete, ili što se olako odnose prema njima. Prikrivate bes i trudićete se da vaše reakcije ostanu na nivou poslovnosti. Potrebno je da više pažnje posvetite članu porodice.