Astro

Misteriozni poziv ulepšaće Ovnovima ovaj petak, Rakovi s elanom završavaju sve obaveze, Ribama je flert na pomolu...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan u ovoj nedelji?

24.07.2020. - 06:30h
Misteriozni poziv ulepšaće Ovnovima ovaj petak
Misteriozni poziv ulepšaće Ovnovima ovaj petakfoto: Depositphotos/Gerain0812

OVAN

Danas bi bilo dobro da razjasnite nedoumice koje eventualno postoje u odnosu sa poslovnim partnerima ili kolegama. Neke situacije će se lako objasniti i rešiti, jer ste i vi i drugi raspoloženi za kompromis. Poziv od osobe koja vam je jako zanimljiva ulepšaće vam dan.

BIK

Osećate pozitivno uzbuđenje po pitanju nekih dešavanja u poslovnom segmentu. Osećate da je realizacija onoga što ste očekivali već vrlo blizu. Ako ste slobodni – kujete planove kako da se više približite nekome ko vam se često vrti po glavi.

BLIZANCI

Stabilna situacija u poslovnom segmentu, pa ćete moći jednim delom da se opustite. Doduše, nemojte se previše opustiti, pa zaboraviti na jedan sastanak ili dogovor. U emotivnom segmentu – izuzetno povoljno vreme i za zauzete, ali i za slobodne – flertovi, nova poznanstva.

RAK

Danas ste vrlo odlučni i rešili ste da date sve od sebe da jedna poslovna saradnja ili dogovor funkcionišu baš kako treba. U odnosu sa voljenom osobom ste zanimljivi, komunikativni, spremni na dogovore i na kompromis. Lep dan je pred vama.