Astro

IDEALAN ODMOR: Lav uživa u luksuzu, Ovan želi akciju, Raku more leči dušu...

Ove godine pandemija korona virusa mnogima je pokvarila planove za letovanje, ali nije loše da znamo kakve destinacije nam odgovaraju prema horoskopskom znaku. Pobedićemo pandemiju, a onda i ponovo krenuti da "osvajamo" svet!

23.07.2020. - 20:00h
Kako izgleda vaš idealan odmor?
Kako izgleda vaš idealan odmor?foto: Depositphotos/AnnHaritonenko

Vodolije traže egzotične, a Ribe romantične destinacije. Znatiželjni Blizanci tokom goidšnjeg odmora žele da obiđu što više destinacija, dok Jarčevi ne vole visoke temperature, pa biraju planine... Kakav odmor odgovara vašem horoskopskom znku, pročitajte u nastavku.

OVAN

Vašem znaku najviše odgovara dinamičan i aktivan odmor. Niste za sunčanje i ležanje na plaži, više ste tip osobe koju zanimaju akcija i dobar provod. Možete dobro da se zabavite u nekom adrenalinskom parku, a ako se nađete na moru iskoristite dodatnu ponudu, od izleta na mesta na kojima nikad niste bili, do ostalih morskih sadržaja kao što su pecanje, surfovanje ili kajak. Važno je samo da vam nije dosadno.

Zemlje i regije: Danska, Nemačka, Švedska, Severna i Južna Koreja, južna Engleska, Francuska.

Gradovi: Firenca, Verona, Krakov, Marsej, Birmingem, Napulj, Madrid.

BIK

Vi volite da idete na sigurno, da isplanirate svoje letovanje, rezervišete smeštaj, a najvažnije je da on bude komforan. Vi ste stvoreni za gastronomski turizam, kao i za boravak u prirodi, dakle u regijama koje nude duge šetnje, planinarenje, miris šume. Volite vi i more, ali ne tako da ćete se pržiti na letnjem suncu, a niste ni poklonik letnjih gužvi. Ukoliko želite da odmorite dušu, krenite tamo gde nema puno ljudi.

Zemlje i regije: Irak, Iran, Argentina, Irska, Kipar.

Gradovi: Cirih, Toronto, Palermo, Dablin, Lucern, Bolonja.

BLIZANCI

Vaša znatiželja i uverenje da tamo negde uvek ima nešto bolje od mesta na kojem se nalazite, stalno vas tera na kretanje i promene. Idealan godišnji odmor za vas su kraći boravci na jednom mestu. Nekoliko dana u jednom mestu, potom par dana u drugom, posetA rođacima, prijateljima, važno je da se krećete. Budući da volite društvo i provode, pobrinite se da isplanirate i noćni život.

Zemlje i regije: Sardinija, Nigerija, Belgija, Lombardija, južni Egipat.

Gradovi: London, San Francisko, Melburn, Brisel.

RAK

Budući da ste veliki zaljubljenici u more, letovanje bez kupanja i sunčanja vama je nezamislivo. Boravak uz more leči vašu dušu. Verovatno ne volite gužve, naročito na plažama, pa birajte neko mirnije mesto. Pobrinite se da uz vas budu oni koje volite. Iskoristite odmor kako biste pročitali koju dobru knjigu ili radili sve ono za šta inače nemate vremena, a usrećuje vas.

Zemlje i regije: Holandija, SAD, Tunis, Škotska, Novi Zeland, Finska, Honduras.

Gradovi: Stokholm, Amsterdam, Venecija, Piza, Njujork, Đenova, Mančester, Milano.