Astro

Vage danas "nisu sve svoje", Jarčevi rado ugađaju voljenoj osobi, Vodolijama finansije zadaju brige...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

23.07.2020. - 06:30h
Jarčevi rado ugađaju voljenoj osobi
Jarčevi rado ugađaju voljenoj osobifoto: Depositphotos/nd3000

OVAN

Pomalo naporan dan za vas kada je poslovni segment u pitanju. I pored vaše velike angažovanosti i truda, neke situacije je prosto nemoguće rešiti. Emotivni partner vas pomalo nervira svojim zahtevima. Bolje funkcionišete u kontaktu sa prijateljima.

BIK

Danas ćete imati problem usklađivanja sa poslovnim saradnicima. Bićete dekoncentrisani i vi i oni, ili jednostavno – nećete uspevati da se povežete i razumete u potpunosti. Svesni ste da preterujete sa nekim svojim zahtevima kada je voljena osoba u pitanju.

BLIZANCI

Nećete danas uspeti da se „provučete“ i izbegnete kritiku ukoliko budete samo otaljavali obaveze koje su vam poverene. Pokušajte da se bolje organizujete i skoncentrišete na ono što radite. U odnosu sa voljenom osobom – razmislite pre nego što je svojim rečima povredite.

RAK

Imate prilično zajedljive komentare ili ste pak suviše kritički raspoloženi, pa će oni koji su oko vas imati muke da se usklade sa vama. Razmislite u čemu vi lično sve grešite, nemojte samo tražiti tuđe mane. Voljenoj osobi prećutkkujete neke bitne stvari, oko kojih se nervirate.