Astro

Život u IZOBILJU ili vam NOVAC nije predodređen? Izračunajte svoj BIORITAMSKI BROJ i saznajte! OVA 3 broja prati najveća sreća!

Bioritamski broj svake osobe predviđa životni put, tok novca i sreću...

21.07.2020. - 20:00h
foto: foto: Depositphoto/luismolinero

Prosperitet u životu je cilj svake osobe. Možda nekima to ide glatko, ali ima i onih koji ne posustaju ni pred teškim životnim izazovima. Ako je verovati numerolozima, upravo je naš sudbinski broj kriv za to jer je nekima sreća nakolonjenija, dok drugi moraju da ulože malo više truda.

Vaš sudbinski broj pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu i kakav tok novca vas očekuje. Takođe, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti i područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Kako se računa bioritamski broj

Bioritamski broj dobija se sabiranjem samo brojeva dana i meseca rođenja. Broj koji se dobije kao rezultat daljim razlaganjem na jednocifrene brojeve treba sabirati dok se kao rezultat konačno jednocifren broj. Ako ste rođeni recimo 17. jula vaš bioritamski broj je 1 +7 + 7 = 15, a to je 1 +5 = 6. Dakle bioritamski broj je 6.

Sudninski broj je određen bioritamskim brojem.

Broj jedan

Jedinice su srećne kada je o novcu reč. Imaju izražen potrošački mentalitet i razmetljivi su, ali toga nisu svesni. Zarađuju, ali i troše i zato nemaju mnogo ušteđevine.

Ove osobe ne bi trebalo da igraju igre na sreću jer mogu sve izgubiti. Ne treba da uzimaju u ruke tuđ novac jer mogu napraviti ozbiljne propuste.

Broj dva

Dvojke imaju letargičnu psiho-fizičku konstituciju, ne vole težak umni i fizički rad. Nemaju živce da se nose sa stresom koji je povezan sa novcem i sa ubrzanim tempom života. Zbog povlačenja i nedostatka hrabrosti, novac im slabije i dolazi.

Lek je u bavljenju umetnošću, odnosno unovčavanjem mašte. Svaka vrsta maštovite umetnosti, koja dolazi iz srca, može im tokom čitavog života donositi lepu zaradu. Ne treba da ulaze u poslovna partnerstva jer im to ne leži. Novac mogu zarađivati od knjigovodstvenih poslova, statističkih istraživanja, analiza istraživanja o hrani, metodama distribucije proizvoda .

Broj tri

Trojke su srećne osobe po pitanju novca. Većina ga ima taman toliko da ostvari sve svoje potrebe i želje. Ako budu ambiciozni, imaće priliku da stignu do vrlo visokih položaja koji donose dosta novca.

Mnogi su rođene vođe, ali na žalost, toga uopšte nisu svesni. Oni koji su svesni sposobnosti da budu lideri, prolaziće odlično u životu. Jedna od karakteristika vezana za trojke je da strašno brzo izlaze iz puberteta i siromaštva, kao i svi koji su neparan broj ili vatreni znak.

Broj četiri

Četvorke su obično vrlo situirane, međutim kod njih postoji neka vrsta kašnjenja sa novcem, ali i problemi vezani sa poslovnim potezima. Uglavnom, neće imati gomile novca, osim ako nisu geniji.

Poseduju razvijen potrošački mentalitet, većina lako troši novac. Ukoliko živite u zemlji sa dobrim životnim standardom, sve će biti mnogo jednostavnije. Pravi prosperitet sliedi im tek nakon 40. godine života. Do tada moraju biti strpljivi i ne bi trebalo mnogo da se nerviraju ako nemaju novca za svoju ekstravaganciju.

Pogledajte preostalih PET brojeva!